OVER MIJ

Kunst

Na een jarenlange pauze ben ik weer gaan schilderen. Destijds heb ik altijd abstract werk gemaakt en zo heb ik de laatste jaren ook geschilderd. Maar gaandeweg komen er steeds weer nieuwe inzichten, leer en groei ik in het werk en ontdek ik steeds meer waar mijn hart naar uitgaat, naar dat wat bij mij past.
Nu gebruik ik tot mijn eigen verbazing ook vaak andere kleuren en schilder ik naast abstract werk op linnen, paneel en op papier zo nu en dan ook figuratieve portretten. Dat laatste heb ik eigenlijk altijd ontweken, totdat ik mij realiseerde dat imperfectie bij mij past en zo heb ik er veel plezier in gekregen. Daarnaast vind ik het ook heel leuk inktportretten te maken.

Veel dingen inspireren mij. Gewone gebeurtenissen uit het dagelijkse leven, de natuur, de mensen, herinneringen of gesprekken die ik opvang. Eigenlijk vind ik alles de moeite waard er een stukje over te schrijven. Ik heb altijd geschreven, maar uitsluitend voor mezelf. Nu laat ik iedereen lezen wat mij raakt of bezighoudt.