OVER MIJ

Kunst kopen voor in huis

Na een jarenlange pauze schilder ik weer. Voorheen maakte ik altijd abstract werk en zo heb ik de laatste jaren ook geschilderd. Maar in de loop van de tijd leer je, ontdek je, kom je tot nieuwe inzichten. Ik wil meer. Nu gebruik ik tot mijn eigen verbazing ook andere kleuren en schilder figuratief. Dat laatste heb ik altijd van mij weggehouden. Daarnaast vind ik het ook heel leuk inktportretten te maken. Onder Kunst laat ik alles zien.

BEKIJK MIJN SCHILDERIJEN

Veel dingen inspireren mij. Gewone gebeurtenissen uit het dagelijkse leven, herinneringen, gesprekken die ik opvang. Eigenlijk vind ik alles de moeite waard er een stukje over te schrijven. Ik heb altijd geschreven, maar uitsluitend voor mezelf. Nu laat ik iedereen lezen wat mij raakt of bezighoudt.

GA NAAR MIJN BLOG

Soms wil ik ook wel eens ‘gevonden’ voorwerpen of een mooie uitspraak van iemand met jullie delen. Voor mij dan geen gewone dingen, maar bijzonder en een bron van inspiratie. Waar ik ook kom, altijd ben ik op zoek naar ‘iets’. Wat dat ‘iets’ dan is weet ik niet, totdat ik het zie.

Ik wens jullie veel plezier met lezen en kijken.

Menu