OVER MIJ

Over mij

Na een jarenlange pauze schilder ik weer. Destijds heb ik altijd abstract geschilderd en zo heb ik de laatste jaren ook geschilderd. Maar gaandeweg komen er nieuwe inzichten, leer en groei ik in het werk en ontdek ik steeds meer waar mijn hart naar uitgaat.
Nu gebruik ik tot mijn eigen verbazing ook vaak andere kleuren en schilder naast abstract werk op doek en papier zo nu en dan ook figuratief. Dat laatste heb ik eigenlijk altijd ontweken, maar nadat ik mij realiseerde dat imperfectie in mijn werk bij mij past heb ik er veel plezier in gekregen. Daarnaast vind ik het ook heel leuk inktportretten te maken. Onder ‘kunst’ laat ik alles zien.

Veel dingen inspireren mij. Gewone gebeurtenissen uit het dagelijkse leven, de natuur, de mensen, herinneringen of gesprekken die ik opvang. Eigenlijk vind ik alles de moeite waard er een stukje over te schrijven. Ik heb altijd geschreven, maar uitsluitend voor mezelf. Nu laat ik iedereen lezen wat mij raakt of bezighoudt. Onder ‘blog’ kun je mijn wekelijkse stukjes lezen.

Menu