Kunst Mijn moeder op woensdag Een slagboom, de griepprik en de pneumokokkenprik Beeldverslag van Zomerstop - Vakantie

Mijn moeder op woensdag

Herinneringen, Leven

Vandaag is het blogdag en schrijfdag en wil ik graag mijn moeder erbij, mijn moeder op woensdag. Dat zit zo. Aanstaande zaterdag 28 mei is haar sterfdag, nu al tweeëntwintig jaar geleden.

Omdat het dan geen blogdag en schrijfdag is en ik andere dingen te doen heb deel ik dit vandaag op woensdag-schrijfdag. Man heeft namelijk een lang weekend vrij voor de boeg en daar moet ik ‘gebruik’ van maken. Ik wil nog wat voorbereidingen doen voor het open atelier eind juni en daar heb ik zijn hulp bij nodig. Daarom vandaag mijn moeder op woensdag, herinneringen aan mijn moeder. Die zijn er volop, altijd wel, maar op die dag in mei of als de datum dichterbij komt zoals vandaag nog meer.

Ik heb al eens eerder over haar geschreven. Alles wat ik toen geschreven heb is nu nog steeds net zo helder en wil ik jullie graag nog eens laten lezen

Foto boven tekst eigen werk
Uit de serie ‘Moods’ nrs. 4 5 6 en 7

Acryl, wax en strandzand op
Arches papier en zwevend ingelijst

Vorig bericht
Struiken en Planten – Groeien en Bloeien
Volgend bericht
Dubben – Een Keuze

6 reacties. Plaats een nieuwe

 • Mariëlle
  mei 26, 2022 12:34

  Hoi Ellie,

  Dat wordt dus een tompouce-dag zaterdag. Moeders en dochters, gecompliceerde relaties meestal. Hier ook.
  Geniet van het weekend, heerlijk lang!

  Groetjes,

  Mariëlle

  Beantwoorden
  • Zeker weten dat er een tompouce wordt gegeten, Mariëlle. Die traditie is te leuk en te lekker om niet in stand te houden. Moeder-dochter relaties kunnen moeilijk zijn, maar liefde is er natuurlijk toch altijd wel. Mooi weekend dat al even bezig is!

   Beantwoorden
 • Trudy Faber
  mei 26, 2022 13:26

  Herinneringen verdwijnen nooit!

  Mooie Hemelvaartsdag zon schijnt.

  Groet van Trudy

  Beantwoorden
  • Trudy, wat zeg je dat mooi, ‘herinneringen blijven altijd’ en vaak roept de ene weer een andere op. Allemaal om te koesteren als iemand er niet meer is. Lieve groetjes 🌺

   Beantwoorden
 • Jannie Harmsen
  mei 26, 2022 15:33

  Vandaag een <3 voor jou, en je moeder Ellie! <3

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan