Kunst Over mij

Laatste blog in 2021

Leven

Op het nippertje heb ik besloten met bloggen een kerstreces in te lassen, vandaag de laatste blog in 2021. Ik doe dat geloof ik elk jaar, ook in deze blog ga ik op reces.

Nu was ik eigenlijk van plan om door te gaan tot eind januari. En daarna in februari, de verhuismaand een paar weken of misschien wel de hele maand alleen maar bezig te zijn met weggaan van het park. Inpakken, uitpakken, inrichten en genieten van ons nieuwe huis. Misschien dat ik tussendoor wel eens foto’s post zodat jullie kunnen ‘mee-verhuizen’.

Maar niets zo veranderlijk als een mens. Ik wil nu ook heel graag een kleine pauze, ik heb al eerder geschreven over de langzaam-aan-stand. Een beetje extra tijd te nemen, te reflecteren, te luieren, te lezen en te schilderen, ik kan het niet laten. En daarnaast schilderijen die klaar zijn alvast in te pakken. Het zijn er nogal wat. Evengoed kunnen jullie mij een berichtje sturen mocht je interesse hebben in een werk van mij, het is in een mum van tijd weer uitgepakt.

Tot ik er weer ben begin januari zijn er genoeg blogs te lezen op deze pagina en mijn werk te bekijken onder kunst. Trouwens, het is niet mijn gewoonte altijd het nieuwste schilderij bovenaan te plaatsen, maar ik post dus wel regelmatig iets nieuws op de kunstpagina.

Hopelijk komt er in het nieuwe jaar wat meer ruimte om te ondernemen. Bezoekjes aan de mensen die dichtbij staan. Genieten van een lekkere lunch buiten de deur, een uitstapje naar een museum of naar de bioscoop. En wat denken jullie hiervan?  Misschien suggesties voor nu als het kan of om naar uit te kijken, denk dat er voor iedereen wel een leuk idee is uit te halen.

Ik wil jullie in deze laatste post van het jaar allemaal van harte bedanken voor de mooie, persoonlijke en soms ontroerende reacties. Hier op mijn blog, op social media, via whatsapp en privé e-mail. Dat jullie niet alleen lezen, maar ook tijd maken om te reageren vind ik geweldig en een groot compliment. Ik kijk er naar uit jullie in het nieuwe jaar weer te kunnen begroeten.

Tot slot wil ik iedereen mooie kerstdagen toewensen en voor het nieuwe jaar 2022 van alles het allerbeste. Een goede gezondheid en veel geluk. Dat dromen waar worden. In wat voor situatie we ook zijn, blijf hopen en dromen en blijf gezond.


Foto boven tekst eigen werk

‘Feest’ Acryl mixed media op
Linnen 50×70 cm Verkocht

 

 

 

Vorig bericht
Van alles wat en non-stop
Volgend bericht
Eerste blog in 2022

18 reacties. Plaats een nieuwe

 • Coby Kraaijeveld
  december 22, 2021 22:57

  Hoi Ellie, Ik wens jullie ook fijne kerstdagen en een mooi liefdevol 2022.
  Het wordt vast een spannend jaar nu je eindelijk toch nog je droomhuis hebt gevonden met een atelier om weer heerlijk te schilderen en je stukjes te schrijven. 🎨✍
  Liefs

  Beantwoorden
  • Dankjewel voor je mooie wensen, Coby! Het wordt ‘ons’ jaar, een nieuwe eigen plek, het kan niet mooier beginnen. Elk jaar zeg ik ‘dit wordt mijn jaar’ en nu krijgt 2022 een gouden randje van mij. Lieve groetjes 🧡🌹

   Beantwoorden
 • Mieke Schepens
  december 22, 2021 23:51

  Hoi Ellie,
  heel fijne feestdagen en een gezond en gelukkig 2022, is mijn wens voor jullie.
  Warme groet,
  Mieke

  Beantwoorden
  • Dank lieve Mieke voor je mooie wensen. We zien elkaar in het nieuwe jaar weer terug, dat is mijn wens en ik verheug mij er al op. Lieve groetjes 🧡😊

   Beantwoorden
 • Linda Deckers
  december 23, 2021 10:19

  Lieve Ellie, ik wens jullie heel veel geluk 🍀 gezondheid en liefde toe .
  Nu is het Stilte voor de storm …. Geniet nog even van jouw rust.
  Heel veel liefs 💋 Linda

  Beantwoorden
 • Beste Ellie,

  Wens voor jouw ook mooie rustige warme kerstdagen toe samen met je man.
  En hoopvol een nieuwjaar tegemoet. Gezondheid, en geluk in de kleine dingen

  Groet Gerbrig

  Beantwoorden
  • Dankjewel voor je warme en mooie wensen, Gerbrig. Het nieuwe jaar begint voor ons met groot geluk, het verhuizen naar weer een eigen plek, we tellen af en gaan er iets moois van maken. Lieve groetjes!

   Beantwoorden
 • Anne Vellinga
  december 23, 2021 10:35

  Geniet van je welverdiende rust Ellie. Alle goeds en liefs voor nu en altijd.

  Beantwoorden
  • Dank je wel, Anne. Ik geniet zeker van deze dagen en ook nog extra door het mooie vooruitzicht van verhuizen naar ons nieuwe huis.

   Beantwoorden
 • Ellie geniet van de a.s. Kerstdagen.
  Geniet van de rusttijd om straks veel werk te kunnen verzetten
  In jullie nieuwe huis. Wens jullie veel geluk toe en goede gezondheid.
  Liefs van Trudy❄️🌳💖🌲

  Beantwoorden
  • Trudy, dankjewel voor je mooie wensen! Ik vind het heerlijk mij een beetje in en met mezelf terug te trekken en de dagen de dagen te laten, rust, een beetje bezig zijn in het atelier, een beetje lezen en overdenken, frisse lucht opdoen op de fiets. Een mooie tijd sowieso met het heerlijke vooruitzicht van een huis. Liefs 🌹🌺😊

   Beantwoorden
 • Marnel van Dartel Berkhey
  december 23, 2021 13:30

  Hoi ellie!
  Gelijk heb je. Van je kunst geniet ik elke dag.
  Geniet nog van een mooie, rustige Kerst samen.

  Beantwoorden
  • Wat fijn dat je zo van mijn werk kunt genieten, dat maakt mij echt blij, Marnel! Denk er ook vaak aan dat het tweeluik bij jullie in huis hangt. We hebben nog even wat rust, die nemen we ook heel bewust (Man moet wel gewoon werken) en dan gaan we langzaamaan inpakken. In de ruim vier jaar is vooral het atelier totaal volgelopen, ik heb blijkbaar hard gewerkt 😉 lieve groetjes!

   Beantwoorden
 • Mariëlle ten Berg
  december 23, 2021 14:58

  Hoi Ellie,

  Rust, kerstreces, heel verstandig. Het is er de tijd van het jaar voor, winter is rust, stilstand, yin. Je moet heel snel weer heel actief worden dus neem het er nu maar van, word yin.
  Je krijgt een heel druk jaar als je na verhuizing en settelen ook nog alle activiteiten van de link https://girlswhomagazine.nl/leuke-uitjes-nederland/ wilt afwerken!
  Fijne gezellige warme kerstdagen en een revolutionair goed 2022 wens ik jullie.

  Groetjes,

  Mariëlle

  Beantwoorden
  • Deze tijd vraagt om ‘winteren’, een stapje terug, rust nemen, reflecteren, inspiratie en energie opdoen. Nu zeker nodig met het huis in zicht, maar ook ontzettend leuk om daarover te mijmeren. Ik denk zelf dat ik die uitstapjes echt niet allemaal doe, geloof dat ik helemaal niet meer van huis weg wil als we eenmaal wonen 😉 Dank ook voor je mooie wensen, lieve groetjes 🌹🌺

   Beantwoorden
 • Jannie Harmsen
  december 24, 2021 23:29

  Geniet van je rust Ellie, en doe lekker waar je zin in hebt. Heel fijne kerstdagen samen en een gelukkig en gezond 2022 ! Een fijne vooruitblik ook naar jullie nieuwe woning. Liefs en groetjes!

  Beantwoorden
  • Dankjewel voor je mooie wensen, Jannie. Het is heerlijk even pas op de plaats en de dagen de dagen te laten, ‘op’ naar een nieuw jaar met een nieuwe toekomst en het maken van nieuwe herinneringen. Lieve groetjes ♥️

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan