Kunst Mijn moeder op woensdag Een slagboom, de griepprik en de pneumokokkenprik Beeldverslag van Zomerstop - Vakantie

Beeldverslag van de Zomerstop – Vakantie

Leven

 

Niet veel klopt ervan wat ik dacht te gaan doen, kijk maar naar het beeldverslag van de Zomerstop – Vakantie. In plaats van lezen en luieren, fietsen en series kijken, dat heb ik ook wel een beetje gedaan, ben ik en later ook Man meer bezig geweest met de aanstaande kunstmarkt van Artibosch 2021. Na de persconferentie van 13 augustus is besloten die aangepast door te laten gaan.

We zijn wel al voor de vrije week van Man naar de Biënnale Hoop in Oosterhout geweest. Nu niet meer te bezoeken, maar bij een volgende editie ga ik zeker weer. Al is het alleen al voor de mooie gebouwen en de omgeving. In een woord ‘prachtig’.

Dit is een heel bijzonder kunstwerk, maar wel het geluid aanzetten.

 

Met herinneringen aan de omgeving en de emoties tijdens de dagelijkse fietstochten in de lockdown heb ik deze werken gemaakt op Khadi papier. De twijfel of ik er nog iets aan moest doen is verdwenen en ik heb ze nu in deze zomerstop – vakantie ingelijst in een passe partout.

Foto boven tekst eigen werk. Uit de serie ‘Moods’ nr 4, 5, 6 en 7 ‘Longing for the sea’ en ‘Stormy sea’
Bron foto: IROK Kunstgalerie en Lijstenmakerij

Vorig bericht
Zomerstop – Vakantie
Volgend bericht
Een gastblog van Wilma Den Heijer-Phillipson

16 reacties. Plaats een nieuwe

 • Connie Harkema
  augustus 26, 2021 08:32

  Leuk al die foto’s. Je zit volgens mij goed in je vel!

  Beantwoorden
 • Hoi Ellie,

  Wat een leuke foto’s en wat een prachtige werken. Verder hebben jullie net zo’n soort vakantie gehad als wij: lekker rustig aan, keertje weg, leuke en gezellige dingetjes thuis, helemaal perfect toch?
  Wat een fraaie kist/doos voor de expo, met kaartjes en dergelijke. Jij bereidt alles zo netjes voor, ik vrees dat ik iets nonchalanter ben…
  Geniet van de nazomer!

  Groetjes,

  Mariëlle

  Beantwoorden
  • Dank Mariëlle voor je complimentjes! Fijn dat jullie ook hebben genoten van de vakantie, lekker rustig en ontspannend! Geen vrees 😉 nonchalant kan ik ook beslist zijn, maar nu ik eindelijk eens een keer met mijn werk ‘naar buiten ‘ kan wil ik het wel een beetje mooi maken! Lieve groetjes!

   Beantwoorden
 • Ellie heb ze allemaal bekeken.
  Weer vol passie gaan jullie verder.
  Vakanties ten einde.
  Veel succes en lieve groeten.

  Beantwoorden
  • Van de vakantie hebben we genoten, maar is nu weer voorbij. Het was heerlijk om samen in alle rust alles voor te bereiden voor mijn uitstapje met de kunst! In september mogen we nog een kleine week naar Ameland, rijkdom Trudy en we hebben er zin in, nog nooit op het eiland geweest. Lieve groetjes!

   Beantwoorden
 • Leuk al die foto’s. Mooie werken ook, die van de lente en de herfst.
  Weer een mooi verslag van wat je doet.

  Beantwoorden
 • Anne Vellinga
  augustus 26, 2021 13:04

  Wat een mooi beeldverslag Ellie. Bewonderenswaardig hoe mooi je alles verzorgt, in de eerste plaats alles wat met je kunst van doen heeft, maar ook je huis en terras. En die leuke kleren! Een feestje om dit allemaal mee te kunnen beleven en weg te zwijmelen in de prachtige beelden. Op naar je volgende kunstmanifestatie, wordt een geweldig feest! Fijn dat het doorgaat. Je bent er helemaal klaar voor. Super!

  Beantwoorden
  • Anne, je bent zo complimenteus, ik bloos ervan. Voor mij is het iets heel gewoons om van alles goed verzorgd te hebben hoewel ik ook kan laten slingeren of nonchalant kan zijn of imperfect kan werken. Blijkbaar kan het allemaal naast elkaar bestaan, ik voel mij er goed bij! Maar nu ik een keer met mijn werk naar buiten mag is het leuk er aandacht aan te besteden!

   Beantwoorden
 • athy van meerkerk
  augustus 27, 2021 23:44

  Heerlijk, je foto’s en wat fantastisch dat Man zo meewerkt aan jouw lijsten en alles wat er bij komt kijken met de kunstmarkt. Succes Ellie, het gaat een mooie tentoonstelling van jouw werk worden. Als ik kan en durf, dan kom ik 5 september om alles en jou weer eens te zien.

  Beantwoorden
  • Athy, zonder de steun en hulp van Man zou ik het niet zo voor elkaar hebben zoals nu. Ik heb enorm veel zin in de kunstmarkt en buiten en op afstand durf ik het nu wel aan. Eindelijk weer eens mijn werk laten zien en hoop jou te begroeten, dat zou ontzettend leuk zijn!

   Beantwoorden
 • Athy, zonder de steun en hulp van Man zou ik het niet zo voor elkaar hebben zoals nu. Ik heb enorm veel zin in de kunstmarkt en buiten en op afstand durf ik het nu wel aan. Eindelijk weer eens mijn werk laten zien en hoop jou te begroeten, dat zou ontzettend leuk zijn!

  Beantwoorden
 • Jannie Harmsen
  augustus 29, 2021 16:16

  Wat een heerlijk en gezellig fotoverslag Ellie! <3

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan