Zomerstop - Vakantie

Zomerstop – Vakantie

Leven

Vanaf vandaag las ik een paar weken een zomerstop – vakantie in. Niet dat ik het schrijven of jullie lezers beu ben, helemaal niet, maar ik heb er zin in. Binnenkort sluit Man ook voor een weekje aan. We gaan niet op pad, de koffer kan dus in de opbergruimte blijven. We zien wel wat we doen. Zo doen wij het eigenlijk altijd. Geen vaste plannen behalve in september, dan zijn we een kleine week op Ameland.

Het kan zijn dat ik zo af en toe hier of daar op social media kom en ik blijf ook schrijven en schilderen, dat hoort bij mij, maar even afstand van dingen te doen lijkt mij heerlijk. Ik noem het ook gewoon een parttime vakantie en laat het gebeuren deze zomerstop – vakantie.

De boeken liggen klaar en ik ga me natuurlijk al een beetje voorbereiden op de kunstmarkt op 5 september aanstaande in Den Bosch. Ik heb er vorige week al over geschreven en als jullie die blog hebben gemist kun je ‘m  hier nog lezen.

Ik wens jullie een fijne zomer, veel plezier, mooi weer en leuke dingen te doen. Tot later en ik hoop jullie dan weer hier te kunnen begroeten.

Vorig bericht
Beeldentuin – Kröller-Müller Museum
Volgend bericht
Beeldverslag van de Zomerstop – Vakantie

22 reacties. Plaats een nieuwe

 • Fijne vakantie Ellie! Geniet ervan!

  Beantwoorden
 • Linda Deckers
  augustus 5, 2021 07:55

  Fijne vakantie lieve Ellie.

  Beantwoorden
 • Ellie de maand augustus de vakantiemaand voor jou en mij. Mijn dochter uit Frankrijk Les landes waar zij woont komt mij een weekje bezoeken. Ik verheug mij er op zo’n lange tijd elkaar niet gezien.wens je Ellie met man een fijne vakantie.mooi weer en veel zooneschijn.👒🌿🌹🌺😍🌻

  Beantwoorden
  • Dankjewel voor zoveel lieve wensen, Trudy! Geniet jij vooral van het weerzien met je dochter, het is geweldig dat jullie elkaar na lange tijd weer kunnen bezoeken! Lieve groetjes!

   Beantwoorden
 • Wilma Phillipson
  augustus 5, 2021 09:36

  Fijne vakantie, Ellie. Geniet ervan.

  Beantwoorden
 • Mieke Schepens
  augustus 5, 2021 09:51

  Een fijne vakantie voor jou en ook voor man natuurlijk! Geniet van de mooie dingen in jullie leven en van elkaar.

  Beantwoorden
  • Mieke, het is heerlijk zomaar vakantie in te kunnen lassen! Man werkt nog een week, maar sluit dan voor een week aan. Heerlijk, zomer en genieten!

   Beantwoorden
 • Robert Steur
  augustus 5, 2021 10:38

  Vrij van verplichtingen, elke dag vrije tijd. Veel plezier en geniet ervan.

  Beantwoorden
  • Robert, precies zoals jij het benoemt. Eigenlijk kan het altijd zonder baan buitenshuis maar als werk ‘schilderen aan huis’. Toch moet er bij mij blijkbaar een punt komen waarop ik zeg: ‘zo, vanaf vandaag vrij’….. of ik helemaal zonder kwast en doek kan valt te bezien, dat hoeft ook niet, ook het schrijven staat op een lager pitje.

   Beantwoorden
 • Anne Vellinga
  augustus 5, 2021 11:04

  Heerlijk zo’n verfschort met kwast. Even rust en je eigen energie volgen, goed plan! Ik weet nu al dat je van alles gaat doen, want ik sta er altijd van te kijken hoeveel jij doet als je zegt dat je niks gedaan hebt. Fietsen, natuurobservaties, zwaaien met de plumeau, lijsten uitzoeken, doekjes voorbereiden, hapjes maken, mensen helpen, fotograferen, vogels voeren, een dansje doen en Sam aaien! Veel plezier lieve Ellie!!!

  Beantwoorden
  • Anne, zo leuk zoals jij mijn dagen beschrijft en het klopt ook! Er zijn altijd leuke en of kleine dingen te doen en te beleven, genieten van Sam en de vogels hoort daar zeker bij! Rust en eigen energie zijn nodig merkte ik en heb geleerd daar gehoor aan te geven. Lieve groetjes, Anne!

   Beantwoorden
 • Hoi Ellie,

  Flierefluiten noem ik dat, doen wij ook op het moment. Heerlijk zien wat de dag je brengt. Buurvrouw opvangen die gehoord heeft dat ze borstkanker heeft, paar dagen Friesland, tuinwerk, handwerk, ijsjes maken, lezen, heel gevarieerd. En het is nog flierefluittijd!
  Ameland, dat wordt hier Terschelling, allebei leuke eilanden trouwens. Geniet ervan!

  Groetjes,

  Mariëlle

  Beantwoorden
  • Mariëlle, wat heerlijk te lezen zoals jullie genieten! Ik doe het nu nog alleen, na komende week sluit Man een week aan en in september gaan we samen naar Ameland. Heb er zin in! Genieten jullie ook nog maar lekker

   Beantwoorden
 • Fijne vakantie Ellie!

  Beantwoorden
 • sonja@schrijfhart.nl
  augustus 6, 2021 14:00

  Een partime vakantie waar je hoop ik met volle teugen van zult genieten.
  Tot snel lieve Ellie

  Beantwoorden
  • Dat zal ik zeker doen Sonja, volop genieten en zo af en toe een beetje bezig zijn. Er is natuurlijk nog een kunstmarkt in aantocht waarvoor ik nog het een en ander moet doen en zo nu en dan natuurlijk ook schrijven.

   Beantwoorden
 • Anne von Drehle
  augustus 9, 2021 08:15

  Lieve Ellie, ik wens je een fijne tijd!
  “Lass die Seele baumelen…!
  Anne

  Beantwoorden
  • Anne, ik geniet van de luiere dagen zomaar laten gebeuren, alles wat minder, maar helemaal zonder schrijven en schilderen kan ik natuurlijk toch niet. Lieve groetjes!

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan