Kunst Een slagboom, een griepprik en de pneumokokkenprik Een beeldverslag als blogpost

Een beeldverslag als blogpost

Leven, Schilderen

Bij uitzondering vandaag een beeldverslag als blogpost, foto’s van buiten, van Sam en een inkijkje in het atelier. Het is niet dat ik niet weet waarover te schrijven, het heeft een andere reden. Er is nogal wat rumoer om mij heen, ik kan mij niet concentreren. En bovendien wil ik ook nog naar buiten, de zon in en fietsen. Zo’n mooi weer lokt, dan lukt het mij echt niet de hele dag binnenshuis te blijven.

De meeste materialen die ik in het atelier nodig heb koop ik bij van beek art supplies

Foto boven de tekst eigen werk
Acryl mixed media op linnen
In zwarte baklijst 60×60 cm

Hier is nog meer werk te zien

Vorig bericht
Zoveel leuks
Volgend bericht
Inspiratie-Inspirators

20 reacties. Plaats een nieuwe

 • Mieke Schepens
  november 19, 2020 09:19

  Een prachtig beeldverslag, Ellie! Mooie variatie.
  Warme groet
  Mieke

  Beantwoorden
 • Marnel Van Dartel Berkhey
  november 19, 2020 09:53

  Even een heerlijk kijkje op veel moois en liefs. Goed begin van de dag en jouw reden begrijp ik goed. Geniet van al dat moois en liefs om je heen!

  Beantwoorden
 • Anne Vellinga
  november 19, 2020 10:26

  ik snap ineens wat mensen leuk vinden aan stripverhalen: al die plaatjes!
  leuk om zo jouw wereld ingezogen te worden.

  Beantwoorden
  • Mijn week als stripverhaal, leuk Anne! Vroeger las ik Jan Jans en de kinderen, daar heb ik van genoten. Mooi dat je even met mij hebt meegewandeld!

   Beantwoorden
 • Ellie doen wat je ingeeft.

  Leuk Ellie een kijkje wat jou dagelijks bezighoudt.
  Heel interessant.

  LiefsTrudy

  Beantwoorden
  • Het kon niet anders deze week, Trudy. Inspiratie om te schrijven was er wel, maar te veel wanklank in en rondom mij. Een uitstapje van tekst naar deze foto’s was ook leuk! Lieve groetjes 🍀

   Beantwoorden
 • Heerlijk en wat fijn om zo’n hulp te hebben. Inlijsten, ik moet het nog eens goed onder de knie krijgen. Het ziet er zo geweldig gemoedelijk en knus uit. Wat slim om een hele grote emmer gesso te kopen, ik denk dan altijd, daar kan ik niet mee sjouwen. Maar dit is de oplossing! <3 Dank voor de tip, lieve Ellie.

  Beantwoorden
  • Jaren geleden heb ik al ingelijst, toen een hele poos niet, maar nu weer begonnen met kleine werken en toen ik zag hoe een schilderij zo toch nóg mooier werd ben ik er weer toe overgestapt, Berna. Gelukkig helpt Man wel en dat is inderdaad heel handig en ook gezellig 😊 Voor het eerst dat ik zo’n emmer van 5 liter gesso heb, een beetje zwaar is dat wel. ❤️

   Beantwoorden
 • Mariëlle+ten+Berg
  november 19, 2020 11:36

  Wat heerlijk om jou en Man bezig te zien met de nieuwe schilderspullen! Dank voor deze inkijk. Weer een leuke blog!

  Beantwoorden
  • Fijn dat je de foto’s leuk vindt, Mariëlle. Vreemd om niet echt te schrijven, maar toch een beeld van mijn dagen. Lieve groetjes 🙌🏻

   Beantwoorden
 • Anne von Drehle
  november 19, 2020 11:47

  Ellie, leuk om een inkijk in je leven, huis en atelier te krijgen. Ziet er gemoedelijk uit. De poes van jullie heeft idd een goede fangst gedaan, zo te zien. Knap dat je dat hebt kunnen fastleggen op de foto. Groet Anne

  Beantwoorden
  • Anne, fijn dat je het beeldverslag leuk vindt. We hebben geprobeerd er een gezellig huis van te maken, meubels van het park en een paar accessoires van onszelf. Poes is ook goed gewend en met de natuur om ons heen is het een waar paradijs voor haar, muizen genoeg om op te smikkelen, grrrr…😝 lieve groetjes.

   Beantwoorden
 • athy van meerkerk
  november 19, 2020 23:46

  Ha, krijg er zin in. Dat werkt heel aanstekelijk dat beeldverslag van jou. Vooral die grote tafel met al jouw schatten aan krijt en hulpmiddelen. Heel inspirerend. En al nieuwsgierig naar je nieuwe werk. Heb het goed Ellie. Wat leuk trouwens dat Wilko op de foto wilde met jouw lijsten. Heb het goed.

  Beantwoorden
  • Athy, heerlijk om te lezen dat je door een paar foto’s zin krijgt om aan de gang te gaan in je atelier. Hopelijk brengt de Sint het benodigde papier en de krijtjes, zou toch fijn zijn! Misschien kun je aan hem ook nog Woody Stabilo 3 in 1 vragen, ik heb ze nog niet zo heel lang in huis, maar kan nu al niet meer zonder. Wilko is een trouwe hulp in het atelier, heerlijk! Lieve groetjes 🍄

   Beantwoorden
   • athy van meerkerk
    november 20, 2020 13:59

    Alles wat je opgeeft staat genoteerd, lieve Ellie. Sinterklaas is aan een geldgrens gebonden dus daar vraag ik niet meer aan dan wat kan. Maar vandaag of morgen ga ik e.e.a. online bestellen, in januari. Eerst maar mijn financiële wonden likken, iedereen is in December jarig, hoe verzinnen ze het. Geen geklaag hoor. Januari is een beroerde maand, dus kan daar wat leuks tegenover staan aan Swaak en van Beek leegkopen. Dagdag, heb het goed.

    Beantwoorden
 • Athy, heerlijk dat je nog een keer hier terugkomt. Ik begrijp dat het spaargeld van Sint ook opraakt. Het verheugen op mooi materiaal van Swaak en van Beek duurt dan gewoon nog wat langer…ook leuk! Goed weekend 🍀

  Beantwoorden
 • Jannie Harmsen
  november 20, 2020 20:46

  Met aandacht het een en ander via jouw foto’s gevolgd Ellie. Leuk! xxx

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan