Blo in plaats van Nieuwsbrief

Blog in plaats van Nieuwsbrief

Leven

Het is toch bijna hetzelfde als een blog in plaats van een nieuwsbrief die ik jullie wilde sturen. Dat lukte niet. Blijkbaar werkt het in de krochten van dat account niet goed. Ik kon de brief met de beste wil van de wereld de deur niet uit krijgen. Enfin, dan verstuur ik ‘m maar via het gewone wekelijkse kanaal. Het gaat er tenslotte om dat jullie kunnen lezen wat ik te vertellen heb. Ik had het volgende geschreven:

Geen blog, maar een nieuwsbrief als reminder voor aanstaande zondag.
Dan neem ik deel aan ‘Een Kilometer Kunst’.

Wat eerst een drive-in expositie zou zijn wordt door versoepeling van de RIVM-regels een walk-in expositie. Ook al zijn er regels qua afstand, het geeft toch meer mogelijkheid tot contact tussen de bezoekers en de kunstenaars, niet te vergeten de kunst. Dat vind ik ontzettend leuk.

Bij aankomst krijgt iedereen een lijst met een overzicht van de tentoongestelde werken en de prijzen. De kunstwerken staan op ezels en sokkels langs een uitgezette route.

Wil iemand een kunstwerk kopen dan kan dat natuurlijk. De administratieve zaken die daarbij horen zoals betaling en een factuur worden door ‘de Kunst Collega’s’ aan het eind van de route afgehandeld. Ik hoef er alleen maar te zijn en mijn werk te laten zien.

De dag gaat door als (vrijwel) de hele dag droog weer wordt verwacht en er geen of in ieder geval niet te veel wind zal zijn. Anders wordt de expositie uitgesteld naar zondag 20 september aanstaande. Als dat zo is kun je dat vanaf morgen 4 september hier lezen.

‘Een Kilometer Kunst’ op 6 september 2020 op het terrein van de Oosterhoutse golfclub
van 10u30 tot 17u00.
In de navigatie kun je Dukaatstraat 21 Oosterhout aangeven.

Van harte welkom. Wie weet treffen wij elkaar daar. Ik zou het ontzettend leuk vinden.

Groetjes Ellie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vorig bericht
Voorbereidingen voor de expositie
Volgend bericht
Zo druk voor de expositie – Zo ontspannen nu

18 reacties. Plaats een nieuwe

 • Anne Vellinga
  september 3, 2020 11:06

  Dat belooft een expositie vol verrassingen. Jouw werk zal prachtig uitkomen in de buitenlucht, Ellie. Nu maar hopen dat de weergoden meewerken.
  Jammer genoeg ben ik dan in Duitsland, maar in mijn hart ben ik erbij. Ik wens je mooie ontmoetingen, veel plezier en ontspanning, goed weer en natuurlijk veel succes!

  Beantwoorden
  • Anne, ik wist al dat je er niet bij kunt zijn, maar weet ook dat je er in je hart bij bent 😊 Het is fijn al je goede wensen te lezen, het kan toch niet anders dan dat het zo een bijzondere dag wordt? Bovendien is het ook nog de verjaardag van mijn vader!

   Beantwoorden
 • Ik wens je een succes volle dag toe en nu maar hopen op goed weer gr Agnes

  Beantwoorden
  • Agnes, wat lief, dankjewel voor je wensen. Het zal vast leuk worden, Wilko mee, het is buiten en ik kan op afstand blijven. Wij hebben er zin in!

   Beantwoorden
 • Jannie Harmsen
  september 3, 2020 12:09

  Heel veel succes Ellie, ik duim voor je dat het een mooie droge dag gaat worden. Geniet er vooral van!

  Beantwoorden
 • Ellie heel veel succes en dat het zonnetje schijnen mag!

  Groet van Trudy

  Beantwoorden
 • Ria Knijnenburg
  september 3, 2020 12:51

  Wat een organisatie voor prachtige werken kan doen. Nu nog enkel te hopen op droog weer. Heel veel plezier met de verdere voorbereidingen Ellie en ook zondag.

  Beantwoorden
  • Het complimentje in je eerste zin is zo leuk, Ria. Alles is voorbereid, behalve dat de schilderijen nog ingepakt moeten worden en ik ga er absoluut van genieten!

   Beantwoorden
 • athy van meerkerk
  september 3, 2020 23:58

  Ellie wat spannend. Natuurlijk duimt heel Nederland voor mooi weer. Jammer dat ik geen auto heb. Ben heel benieuwd naar welk werk je neerzet, hoop dat je foto’s kunt maken. Veel bezoekers onder een droge hemel toegewenst. Wat leuk, wat leuk, wat leuk.
  Hele fijne dag en veel bekijks.
  Liefs, Athy

  Beantwoorden
 • Lieve Athy, zo leuk je hier weer te zien, dank! Maar ook voor alle mooie en goede wensen voor de expositie aanstaande zondag. Natuurlijk maak ik foto’s, je zult er zeker meer over lezen en leuk spannend is het zeker. Heb er veel zin in! 😊

  Beantwoorden
 • Marnel van Dartel Berkhey
  september 4, 2020 11:57

  Zo jammer dat ik niet kan komen, te ver helaas…… Ik hoop dat het door kan gaan en dat je een geweldige dag hebt. Laat je moois zien en wees er trots op 🤍

  Beantwoorden
  • Marnel, het zou ontzettend fijn zijn geweest elkaar te zien, maar ik weet dat je meeleeft, dat is al heel fijn! Van je goede wensen kan ik alleen maar blozen 🤍 😊

   Beantwoorden
 • Wilma Phillipson
  september 4, 2020 16:55

  Geweldig! Ik wens je een hele fijne (droge) dag.

  Beantwoorden
  • Dank je wel voor je goede wensen, Wilma, maar de expositie wordt vanwege slechte weersomstandigheden uitgesteld naar 20 september 2020.

   Beantwoorden
 • veel succes ellie en de weergoden goed gezind zijn!!

  Beantwoorden
  • Leo, wat leuk dat je hier bent! Dankjewel voor je wensen, maar intussen is bekend geworden dat de expositie vanwege de slechte weersvooruitzichten morgen in Oosterhout, is verzet naar 20 september aanstaande. Ik moet nog even geduld hebben en gewoon langer genieten van de voorpret 😀

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan