Voorjaarsvakantie

Leven

Ik heb onverwacht een weekje vakantie genomen, voorjaarsvakantie. Deze week dus geen nieuwe blogpost. Misschien jammer, maar er is natuurlijk op mijn website sowieso van alles te lezen en te zien.

Al eerder geschreven blogpost staat hier en onder kunst kunnen jullie onder andere de inktportretjes bekijken.

De afgelopen dagen heb ik ook nog een drietal nieuwe abstracte werken toegevoegd, die zie je hier Het zijn tweeluikjes. Benieuwd wat jullie ervan vinden.

Vorig bericht
Van persconferentie naar school
Volgend bericht
Vakantie aan huis

10 reacties. Plaats een nieuwe

 • Ik wilde een like of hartje geven, maar die zijn weer verdwenen zie ik 😉

  Beantwoorden
 • Mieke Schepens
  april 30, 2020 09:26

  Geniet er van, Ellie.

  Beantwoorden
 • Michiel Geurtse
  april 30, 2020 09:28

  Geniet er van! 🙂

  Beantwoorden
 • athy van meerkerk
  april 30, 2020 13:11

  Goed idee een weekje niets. Ook in eigen huis is vakantievieren een mogelijkheid. En jij bent inventief genoeg.
  Ik vind het steeds moeilijker om mijn gedachten te ordenen en tot schrijven te laten komen. Ik ben zeer suf en ongefocust al denk ik constant in dat hersenpannetje van mij. Geniet van jouw schrijven en kunst. Dagdag, heb eeb fijne week. Doet Wilko mee?

  Beantwoorden
  • Athy, er is natuurljk ook een groot verschil. Ik ben niet hele dagen alleen, daar zou ik nu ook niet aan moeten denken. Sinds griep 19-02 kom ik nergens meer en niemand hier op bezoek. Volgens mij is dat alleen-zijn juist nu een handicap voor jou, ook al vermaak jij je normaliter opperbest, het is een totale andere situatie in ons leven die dwingt binnenshuis en met zo min mogelijk contacten te zijn. Ik hoop toch dat het je lukt dan wat anders te doen dan schrijven en tekenen. Alles wat afleidt is geoorloofd <3 Wilko werkt.

   Beantwoorden
 • Geniet van je vakantie daagjes

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan