Kunst en meer

Kunst en meer

Kunst, Leven

Geen blogpost zoals jullie van mij gewend zijn. Hoewel ik genoeg inspiratie heb om te schrijven, het borrelt zelfs, heb ik er vandaag voor gekozen om meer beeld te laten zien in ‘kunst en meer’.

Per toeval is maart een ‘kunst-kijken-maand’. Waar ik al naar de expositie van Jan Sluijters ben geweest én naar de opening van Exposure in België, staat de tentoonstelling van Evert Thielen in het Limburgs Museum in Venlo ook nog op stapel.

Intussen ben ik ook nog naar een overzichtstentoonstelling van Piet Schoenmakers geweest. Deze is nog te zien in de ECI Cultuurfabriek in Roermond tot 31 maart aanstaande, zeer de moeite waard en wie tijd heeft en van kunst houdt, ‘gaan’!

 

Het lijkt zo wel of ik verder niets anders doe dan ‘kunst-gaan-kijken’, maar dat is natuurlijk niet zo. Met Vriendin M. ben ik naar een huiskamerconcert geweest en hebben we genoten van een muzikale reis met liedjes van en verhalen over Leonard Cohen. Volgens Vriendin A. is het reisseizoen geopend. Ik heb haar dus bezocht en samen hebben we een heerlijke middag gehad.

 

Thuis ben ik ook bezig geweest met lezen, schrijven, schilderen en het bestuderen van de online schilderlessen. Daar raak ik zo door geïnspireerd dat ik alleen nog maar aan de slag wil met kwast, verf en doek. Gelukkig heb ik al voorbewerkte doeken klaarstaan. In mijn enthousiasme ben ik nog in de natte structuur gestapt. De sok heb ik weggegooid. Niet meer te redden.

IMG_4697

Zie het rondje. Dat is de afdruk van de hak van mijn voet.

IMG_4979

Ik had er al twee, maar voor het eerst een bloeiende clivia in huis, weliswaar in knop gekregen. Zelf is het mij nog nooit gelukt deze plant te laten bloeien.

IMG_4963

Sam, genietend in de zon…

IMG_4750

… en ook zo nu en dan de wacht houdend in het atelier 🙂

 

 

 

 

 

Vorig bericht
Heerlijke dagen
Volgend bericht
Deze week

18 reacties. Reactie plaatsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu