Donderdag-Ellie-lees-dag Gepikt - 2 Rond de Lange Vlieter en ben ik plots terug in het verleden

Donderdag-Ellie-lees-dag

Leven

Een van mijn trouwe lezers noemt het ‘donderdag-Ellie-lees-dag’, maar ik ben er nu even tussenuit. Iets met vakantie en zo. Heb behoefte de zinnen te verzetten. Geen nieuwe blogpost vandaag, maar kijk gerust rond op de website. Op deze pagina is er volgens mij genoeg te lezen.

Veel plezier voor wie ook vakantie heeft of op vakantie gaat en veel plezier voor diegenen die carnaval gaan vieren. Over twee weken ben ik er weer. Tot dan.

 

Vorig bericht
Vol verwachting – Vol verbazing
Volgend bericht
Heerlijke dagen

6 reacties. Plaats een nieuwe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan