Omstandigheden noodgreep foto's

Foto’s – 13

Leven

Ik doe het niet vaak. En al helemaal niet omdat ik het schrijven beu ben. Integendeel. Ik heb inspiratie genoeg en sowieso heb ik voor noodgeval ook nog altijd blogpost paraat in ‘mijn schatkist’. Toch bewaar ik die nu liever voor een andere keer. Daarom vandaag, door allerlei omstandigheden gedwongen tot deze noodgreep, een aantal foto’ uit het dagelijkse leven. Volgende week is er weer nieuwe blogpost te lezen. Beloofd!

Vorig bericht
Jeugdzaken
Volgend bericht
Inspiratie

18 reacties. Plaats een nieuwe

 • Mooie foto’s! xxx

  Beantwoorden
 • ~ je laat je passie zien Ellie, voor taal èn kunst en…. gezelligheid ~ en daar kun je nooit genoeg van krijgen; goed begin van mijn dag!

  Beantwoorden
 • Als dit niet het goede leven is, dan weet ik het ook niet meer. Mooie warme tinten en exotische printjes. Dat plaatje over kunst (Does it look terrible?) is voor mij wel actueel.

  Beantwoorden
  • Ellie Schmitz
   januari 31, 2019 17:33

   Ja, het is een mooi beeld van de afgelopen dagen. Ben ook heel tevreden met hetgeen ik laat zien, al zou wat minder rigoureus snoeien iets beter zijn geweest. Hopelijk is het plaatje over kunst actueel in de positieve zin!!

   Beantwoorden
 • De foto’s vertellen een verhaal. Ik lees er passie uit voor natuur en schilderen.
  Maar ook: Je wilt eruit!
  Ik geloof dat het tijd wordt dat jullie je nieuwe plek gaan vinden.
  In de tussentijd vooral blijven schilderen. En schrijven. Je maakt prachtig werk.

  Beantwoorden
  • Ellie Schmitz
   januari 31, 2019 17:35

   Margo, ik ben blij met je mooie reactie. Je hebt het goed ingeschat…alles!
   Een warm gevoel van binnen door je mooie complimentjes, dank 💚

   Beantwoorden
 • Jannie Harmsen
  januari 31, 2019 17:07

  Dat spontane schilderij? PRACHTIG! xxx

  Beantwoorden
 • Wat leuk dat ik even bij je mocht rondkijken. Altijd zoveel kleur en sfeer.
  Prachtig schilderij.
  Liefs Joke G.

  Beantwoorden
 • athy van meerkerk
  januari 31, 2019 23:39

  In de oudheid was het beeld er eerder dan het woord, Ellie.
  Nu is er beeld tussen twee geschreven episodes in. Wat is daar mis mee?
  Een beeldverhaal, ik vind het mooi.

  Beantwoorden
  • Ellie Schmitz
   februari 1, 2019 10:58

   ‘Het beeld de verbinding tussen twee episodes’ zoals jij het noemt, Athy. Daar is absoluut niets mis mee. Juist dan is het beeld een uitkomst, .ik toon, benoem het niet. Fijn dat je hier weer was Athy, mooi!!

   Beantwoorden
 • Mooi inkijkje in je leven Ellie en Sam is overal bij :-))

  Beantwoorden
 • Wat fijn om zo even bij je binnen te mogen kijken Ellie. Ik heb het al vaker gezegd en ik blijf het gewoon herhalen. Ik geniet van je kunst, het inspireert en ontroerd me telkens weer. Ik weet ook dat er pas op FB een reactie is geplaatst door iemand die vindt dat je beter kunt schilderen dan schrijven, ik ben van mening dat je het allebei super doet. Je schrijft vanuit je hart. Ik hoef je niet uit te leggen wat ik daar van vind. Ik geniet van jou, als kunstenaar, schrijver en vooral als mens.

  Beantwoorden
  • Ellie Schmitz
   februari 1, 2019 13:39

   Iets van ‘de riem en het hart’ en ‘het hart en de riem’, het mag allebei heb ik zojuist gelezen en dat is wat jij nu doet, Sonja. Ontzettend lief en met warmte zoals jij je reactie geeft. Dankjewel daarvoor. Er zijn altijd mensen die ‘iets’ vinden, dat mag, maar af en toe denk ik ‘steek je hand in eigen boezem’. Nu dus ook. Heb dit al eerder gelezen en zelfs van een ander een e-mail met zeer venijnige woorden gehad. Jaloezie? Toch ga ik door op mijn gekozen pad, daar hoort schilderen én schrijven bij. Dank ook voor je mooie complimentjes, word er blij van ❤️ die gelden andersom ook ❤️

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan