Lustrum

Leven, Schrijven

Wel veel lezers, niet altijd evenzoveel reacties. Maar het komt veelvuldig voor dat mensen mij een persoonlijk bericht sturen. Mensen die door een stukje van mij aan iets herinnerd of geraakt worden. Daarover willen zij wel vertellen, maar niet openbaar. Dat zij mij het vertrouwen geven, koester ik.

Van mijn kant is er soms twijfel. Wil ik weer in het anonieme duiken. Gelukkig zijn daar de mensen om mij heen die zeggen dat toch vooral niet te doen. Door te gaan. Dat wil ik eigenlijk ook wel, maar het kost vaak veel kruim iets leuks neer te zetten. Niet omdat ik geen inspiratie heb of het niet kan. Mensen die mij goed kennen weten dat ik regelmatig een paar dagen onderduik. Te vermoeid. Dan kom ik tot niets. Hetzelfde gaat op voor het schilderen. Daar wil ik ook wel elke dag mee bezig zijn. Lukt niet.Β Vandaar dat het soms wat langer duurt voordat ik hier weer nieuw werk plaats. Dat alles neemt trouwens niet weg dat ik vandaag toch maar mooi het eerste lustrum vier. Op Blogger het begin gemaakt, daarna overgestapt op WordPress.

Voor alle lieve en leuke berichtjes, aanmoedigingen, wensen en likes, heel veel dank. Dat maakt onder andere ook dat ik doorga met schrijven en schilderen waarvan dus zo nu en dan akte op deze website.Β Mij is het ontschoten of ben er niet mee bezig geweest, maar door Vriendin geattendeerd op 18 februari 2013-18 februari 2018

Op naar de volgende mijlpaal. In de tussentijd hoop ik jullie hier wel weer te ontmoeten.

 

 

 

Vorig bericht
Poezenbeest
Volgend bericht
Toen en nu

27 reacties. Plaats een nieuwe

 • Gefeliciteerd met je jubileum Ellie! Ik volg je graag en hoop dat je blijft schrijven. Met pauzes, die ik ondertussen ben gaan begrijpen omdat je ook daar eerlijk over schrijft, dus geen probleem!

  Beantwoorden
  • Ellie Schmitz
   februari 18, 2018 11:05

   Dank je wel, Cora! De drang om te schrijven en schilderen gaat vanbinnen wroeten als ik er niets mee doe, het wil eruit, dan maar met pauzes als die nodig zijn 😊

   Beantwoorden
 • Gefeliciteerd lieve Ellie. Ik hoop nog heel lang te kunnen genieten van je heerlijke stukjes…altijd zo mooi geschreven en herkenbaar.

  Liefs Joke G.

  Beantwoorden
 • Heerlijk, niets is zo inspirerend als de zieleroerselen van een ander, het zet weer een heleboel radertjes aan het werk bi de lezers. Dank je wel Ellie, voor alle nieuwe overpeinzingen! Een lieve groet, Ber!

  Beantwoorden
 • Gefeliciteerd en fijn dat je er zeker nog letters aan vastknoopt. Ik lees het graag. Duik onder als je wilt, maar laat zo af en toe je pen weer even zien πŸ˜‰ Liefs, Marnel

  Beantwoorden
 • Gefeliciteerd, Ellie. Doe wat goed voor je is, we blijven je volgen. Een knuffel en een warme groet, Mieke.

  Beantwoorden
  • Ellie Schmitz
   februari 18, 2018 11:12

   Mieke, ik ga zeker door, met wellicht zo nu en dan een pauze, maar wil jou en vele anderen nog graag regelmatig ontmoeten. ❀️

   Beantwoorden
 • Anne von Drehle
  februari 18, 2018 11:27

  Hallo Ellie, ook ik ben een stiekeme meelezer (moet ik bekennen). Ik ben zo gefascineerd van jou mooie taalgebruik, je fijne manier van uitdrukken, je zit heel dicht bij je gevoel! Davoor heb ik bewondering! Ga zo door, ook al zal de frequentie minder zijn. Ik blijf je volgen en kan veel van jou leren!
  Veel liefs Anne von Drehle 😊

  Beantwoorden
  • Ellie Schmitz
   februari 18, 2018 14:09

   Anne, welkom op mijn website. Hoe leuk je nu hier buiten fb om te ontmoeten en te weten dat je mij leest. Ik zit hier met een glimlach en warm gevoel door jouw mooie woorden, dankjewel daarvoor! Wie weet, tot vaker ziens en zeker op fb, ik heb nl. bewondering voor jouw mooie werken! Lieve groetjes 😊

   Beantwoorden
 • Gefeliciteerd, Ellie! Een mooi lustrum. Zoals je weet, lees ik graag je stukjes. Ik wens je nog vele jaren en veel mooie teksten en schilderijen toe.

  Beantwoorden
 • Van harte! *smak*
  Op naar meer!

  Beantwoorden
 • Gefeliciteerd en blijf vooral schrijven. Het is altijd fijn om iets van jou te lezen alhoewel ik het wel herken van die twijfel om weer in de anonimiteit te duiken. Gebeurt mij ook regelmatig en toch kriebelt het al gauw weer, ook om over mezelf te schrijven.

  Beantwoorden
  • Ellie Schmitz
   februari 18, 2018 17:50

   Ik blijf wel schrijven, kan niet zonder en bedenk ook dat het met lezers erbij natuurlijk extra glans heeft, Wilma! Het is meer dat ik soms moet onderduiken en dat ik dan zelf denk dat ik het maar half voor elkaar heb….fijn dat je mij graag leest, dat is beslist wederzijds!

   Beantwoorden
 • Gefeliciteerd met je lustrum. Ik vind het altijd leuk om je te lezen en geniet ook van je reacties op mijn blog. Ik heb enorm veel bewondering voor je doorzettingsvermogen. Af en toe pauze houden is gewoon goed voor jezelf zorgen. Ik zou zeggen ga zo door. Ik ben fan. πŸ€—πŸ˜˜

  Beantwoorden
  • Ellie Schmitz
   februari 18, 2018 19:42

   Sonja, van zoveel mooie en lieve woorden kan ik echt nog wel verlegen worden. Dankjewel voor je complimentjes ook! En dat je mij graag leest is ontzettend fijn en is wederzijds, ik lees jou ook graag. Dat doet mij beseffen dat ik je website nog in het rijtje van favo links op mijn website β€˜moet’ zetten ☺️😘

   Beantwoorden
 • athyvanmeerkerk
  februari 19, 2018 23:03

  Blijf alsjeblieft openbaar lieve El, dan weet iedereen die dat wil jou te vinden. Niet de kwantiteit maar de kwaliteit is jouw wapen om je onderduikdagen ondergeschikt te maken aan jouw grote geheel.

  Beantwoorden
 • Van harte gefeliciteerd!
  Hartelijke groet,
  Hans Oud.

  Beantwoorden
 • Hoi Ellie, wat leuk. Ik ben bijna precies één jaar ouder op bloggebied. Wat ik wel heel erg grappig vind, is dat we in dat eerste jaar elkaar ook zijn tegengekomen. En dat we elkaar leuk vonden. Laten we ons contact nu wat warmer houden! Helemaal omdat ik het geweldig vind dat je ook schildert. Ik zou het fantastisch vinden als het een keer lukt om samen te schilderen! Warme groet uit Buren, Margo

  Beantwoorden
  • Ellie Schmitz
   februari 22, 2018 20:20

   Margo, wat een hartverwarmende reactie van jou. Dank dank 😊 Shame on me, maar waren wij bevriend op fb? Wat is er dan gebeurd? Vind het contact nu heel leuk en zeker ook dat je schrijft en schildert. Een zelfde geest…Weet niet of je mijn blogpost van vandaag hebt gelezen, maar daarin heb ik verwezen naar mijn lijst van favoriete links, ik voeg je daaraan toe, ok? Samen schilderen zou erg leuk zijn, misschien kunnen we eens iets regelen? Lieve groetjes πŸ’

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan