Betekenisvol

Kerstreces

Leven

De hele week al wil ik blogpost schrijven. Ondanks dat ik al verschillende concepten heb die hier en daar alleen nog maar wat hoeven aangepast te worden, foto erbij en klaar, doe ik het niet. Geen zin. Dreutel door het huis. Pak zo nu en dan de fiets. Bezoek een nieuwe ‘witte-jassen-man’. Drink koffie met vriendin. Zit in het atelier, op de bank of met boek in bed rechtop tegen de kussens aan.

Bestel bij dat bekende grote concern met een ‘B’ ook wat tekenspullen. Wasco en houtskool staan op mijn lijstje. Blijkbaar met de verhuizing per abuis in de verkeerde doos en naar de opslag gegaan. Ook een aquarelblok, (ik kan het maar in huis hebben) en een rol onbedrukt dun papier om op te tekenen. Daar wil ik mij eens wat meer op toeleggen. Kan nog geen streep recht op papier zetten. Misschien is dat tekenen wel een idee om weer ‘los’ te komen nu ik kwast en doek ook al een beetje links laat liggen.

Is dat het kerstreces? Blijkbaar heb ik het al in gang gezet. Ik zie wel wat ik doe. Lezen, schrijven, schilderen of tekenen. Fietsen of afspreken met iemand. Er is zoveel wat ik graag doe en soms is het ook fijn helemaal niets te hoeven. Maar eerst ga ik vanaf vanavond, als Man van zijn werk thuiskomt, samen het lange weekend van ‘vier dagen vrij’ vieren. Na de boom, de ballen, de lampjes en het geknetter van het vuurwerk ben ik er weer. Voor nu wens ik jullie gezellige kerstdagen en een gelukkig en vooral gezond nieuw jaar 2018.

Vorig bericht
Kunst en 2de Kans
Volgend bericht
Ongelukjes

26 reacties. Plaats een nieuwe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan