Geheugenmachientje

Herinneringen

In mijn hoofd huist blijkbaar een geheugenmachientje dat op gezette tijden en op de juiste dag in werking treedt. Een machientje dat mij vertelt wat er aan de hand is of is  geweest. Bijvoorbeeld verjaardagen. Die ploppen gewoon omhoog hoewel ik er de laatste paar jaar twee ben vergeten. Blijkbaar heeft het machientje toen een onderhoudsbeurt nodig gehad. Of trouwdagen of sterfdagen. Plots zijn ze er en herinneringen komen vanzelf naar boven. Ik hoef daar geen enkele moeite voor te doen.

Zoals vandaag. Een november. Allerheiligen. Ook zo’n bijzondere dag waar ik herinneringen aan heb. Het staat op mijn netvlies hoe wij daar samen de trappen op liepen. Lees het hier Allerheiligen

 

Vorig bericht
Foto’s 11
Volgend bericht
Blij Gelukkig Heerlijk Lekker Goed gevoel

7 reacties. Plaats een nieuwe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan