Kunst

Foto’s 8

Leven

Tussendoor maak ik aantekeningen, er gebeurt van alles, maar uit zoveel woorden kan ik nog geen fatsoenlijke tekst presenteren. Daarvoor heb ik tijd nodig. Kauwen en herkauwen, pas dan ontstaat er een geheel. Dus niet wegens gebrek aan ‘stof tot blog’, maar meer uit ‘nood’, vandaag nog een keer foto’s. Een beeld van mij en van mijn bezigheden.

FullSizeRender (1)

Met kwast en paletmes een klein doekje gemaakt. Ook te zien en nog meer, onder ‘kunst’ op deze website

IMG_2335

IMG_2336

Een kijkje in het atelier. Als ik hier ben wil ik alles tegelijk doen: schilderen, schrijven, lezen en mij vergapen aan de vogels in de tuin.

IMG_2330

Van dit plaatje word ik blij…

IMG_2329

…van dit ook.

FullSizeRender

Voor mij lijkt het een vergezicht, geschilderd op papier. Dat is het niet. Het is een foto, gemaakt van de achterwand bij het bed. Een beschadiging op de muur met krijtverf bijgewerkt, maar niet de goede verhouding met verdunnen gebruikt. Pech, de muur moet opnieuw worden gekwast. Man moet aan het werk.

C5FE0391-3311-4858-844F-0B6934A8A558

Op weg naar een jarige

1DB1A501-689A-4DB1-AD02-D2A9EFF8B617

En een nieuw tasje gekocht

Vorig bericht
Trividha
Volgend bericht
In mijn hoofd

18 reacties. Plaats een nieuwe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan