GeÏsoleerd

Gepikt en verder

Leven

De laatste blogpost gepikt hebben jullie al kunnen lezen. Vandaag nog een keer ‘tags’. Ik heb genoeg meegemaakt, maar moet altijd alles eerst herkauwen, pas dan kan ik erover schrijven. En juist dat is erbij ingeschoten. Ook ingegaan op de uitnodiging van kliefje, zij schreef lekker volwassen tag

Wat is het meest onvolwassen eten dat je de afgelopen week hebt gegeten? Een zak M&M’s. De originele met chocola erin. Man heeft er ook een paar gehad.

Hoe vaak ga je voor tien uur naar bed? Bijna elke dag. In het weekend wordt het later, maar het beste voel ik mij bij ‘vroeg erin-bijtijds eruit’.

Wat is het laatste kinderprogramma dat je hebt gekeken? Zou het niet weten. Heb met mijn achternichtje naar een paar programma’s gekeken. Had meer aandacht voor haar dan voor de televisie. Weet wel nog welke kinderfilm ik voor het laatst heb gezien, Nemo. Dat is denk ik 12 jaar geleden.

Wat is het laatste dat je bent vergeten? Drie jaar geleden de verjaardag van Vriendin. Kunnen jullie je voorstellen hoe raar ik ga doen als haar verjaardag in zicht komt?

Ben je wel eens in je pyjama naar buiten geweest? Heel vaak. Nu ik hier woon loop ik ‘s zomers bijna dagelijks in ‘wat ervoor door kan gaan’ mijn rondje door de tuin. Mijn pyjama is versleten, maar telt een huisbroek met hemdje ook of een lang ‘onderjurk-achtig’ shirt met spaghettibandjes?

Wat is je meest ranzige gewoonte? Weet het niet. Wat is ranzig als niemand ziet wat je doet? Na afloop de toiletpot bestuderen? Peuteren aan teennagels? Kan van alles verzinnen wat ik ranzig vind als ik het bij anderen zie. Neuspeuteren en de buit opeten.

Hoeveel enkele sokken heb je in de kast liggen? Niet een. Ik zal nooit een ‘rommelkont’ worden. Heb dus ook nooit verschillende sokken aan.

Welke lelijke emoji gebruik je wel eens? Geen enkele, tenzij een oranje boze ook lelijk genoemd kan worden, maar dan slaat ‘boos’ nog altijd op mezelf.

Wat is je meest nerderige eigenschap? Soms veel emoji’s gebruiken. Is dat nerderig? Ik kan niets anders bedenken.

Wanneer is voor het laatst het eten dat je kookte mislukt. Wat was het? Er mislukt nooit iets. Het kan zijn dat ik het wat minder lekker vind dan verwacht of dat iets een beetje flauw is. Zelfs dat gebeurt zelden en als het zo is dan bij een ovenschotel.

Welke tik komt bij je naar boven als jij je ongemakkelijk voelt? Ik zet mijn bril telkens goed op de neus. Nou doe ik dat sowieso regelmatig, het ding zakt altijd een beetje. Speciaal voor de mensen die mij kennen: Nu niet denken dat ik mij altijd ongemakkelijk voel.

Wat was de laatste rekening die je ‘verstopte’? Nog nooit gedaan.

Vorig bericht
Gepikt – 1
Volgend bericht
Gewoon niet

19 reacties. Plaats een nieuwe

 • Fijn dat je man er ook een paar kreeg 😉

  Beantwoorden
 • Leuk om te lezen. En dan die bril, zo herkenbaar. Ook ik zet ‘m steeds goed op mijn neus en ben ‘m ook nog voortdurend aan het poetsen.

  Beantwoorden
 • Leuk schilderij trouwens. Van jezelf? Het lijkt net een grote muis die een soort insect de les leest.

  Beantwoorden
 • Je zult het niet geloven maar volgens mij was Nemo ook mijn laatste op dat gebied. Tenminste als we het over dat blauwe visje hebben.

  Beantwoorden
 • Leuk! zo ga ik je beter kennen….;)

  Beantwoorden
 • Dan wordt het wel tijd voor Finding Dory (het blauwe visje met geheugenverlies) 🙂
  Leuk, die tags. Ik heb misofonie, dus ik vind veel (eet- en mondgeluiden) ranzig. Voetengepulk ook.
  Vroeg erin, vroeg eruit gaat bij mij net andersom: zo laat mogelijk!

  Uitwisseling is ook leuk zo <3

  Beantwoorden
  • Ellie Schmitz
   januari 27, 2017 19:21

   Een blauw visje met geheugenverlies, het klinkt wel ontroerend…ik kijk nauwelijks films en televisie, wel vind ik het heerlijk een serie te kijken en dan vooral de spannende Scandinavische! Tags gebruiken vind ik leuk om te doen, binnenkort waarschijnlijk nog een keer!

   Beantwoorden
 • annevellinga
  januari 27, 2017 20:08

  hemeltje lief, wat ben jij voorbeeldig! ik laat om de haverklap eten aanbranden, melk overkoken, teveel peper en te weinig zout, daarbij glippen flessen uit mijn handen en loop ik met kippenpoep aan mijn schoenen de kamer in, om vervolgens op mijn knietjes de hele vloer met hetzelfde gele doekje te doen en en passant de gang ook – ik ben dol op kinderprogramma’s, kinderfilms, kinderboeken en jeugdjournaal, in de zenuwen bijt ik op mijn nagels en mijn stem slaat over als ik het niet weet of ik begin te gillen, ik laat scheten en boeren, eet patat en kroketten, chocola, drop en toffees en alles wat ze me voorzetten, ga op de gekste tijden naar bed en het laatste dat ik vergeten ben, ben ik alweer vergeten, behalve van de week: afspraak met mijn tandarts in Hoorn afgelopen dinsdag, kom ik daar gisteren, donderdag dus doodleuk… na 200 km rijden – de lieverd kent me en bekeek mijn tanden en tot zijn ongelooflijke verbazing was mijn gebit vooruitgegaan, dat kan dus – zeker van het junkfood 🙂 – en nederige eigenschappen, bestaan die? – kortom erg leuk om eens over rare vragen na te denken – ga zo door Ellie, ik ben benieuwd 🙂

  Beantwoorden
  • Ellie Schmitz
   januari 27, 2017 20:29

   Anne, wat een heerlijke reactie van jou, incluis scheten, boeren, knoeien en ga zo naar door. Dat gebeurt mij ook heus wel…het was alleen niet zo voor de hand liggend bij deze tags 😉 maar eerlijk is eerlijk, het eten lukt altijd wat we ook maken en of Wilko kookt of ik, het mislukt gewoon niet. Kinderboeken vind ik ook het einde…en ja, drop en pepermunt en chocola en friet met (vanavond nog gehad) is zo heerlijk, maar ja, de tag was wat voor onvolwassen spul ik de lastste week had gegeten, kon alleen maar de zak m&km’s bedenken, helaas 😂 en weet je, het zijn geen nederige maar nerderige eigenschappen en die kon ik moeilijk bedenken..en waarschijnlijk nog een keer met tags, vind het ongekend leuk en ook nog gemakkelijk om zo te bloggen, daarna bedenk ik zelf weer iets anders xxx

   Beantwoorden
   • annevellinga
    januari 29, 2017 11:54

    nerderig! oooooh, bestaat dat ook? wat doet een nerd? daar ga ik toch eens over denken 🙂 en leuke reactie van jou op mijn reactie – fijne zondag!

    Beantwoorden
 • Ellie Schmitz
  januari 29, 2017 15:40

  Anne, ik heb er ook over na moeten denken en heb het woord nerderig ook eerst eens opgezocht en er diep over na moeten denken wat op mij van toepassing zou kunnen zijn. Dag X

  Beantwoorden
 • athyvanmeerkerk
  januari 29, 2017 15:41

  Wanneer ik dit lees komt bij mij gewoon jouw beeld naar voren zoals je thuis was toen ik er ook was. Je lach, je ogen, je gebaren.
  Stuk voor stuk duidelijker dan je antwoorden op deze vragen.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan