Pech

Website

Leven

Jullie lieve lezers en ook ik, hebben lang moeten wachten op mijn nieuwe website.

Eerst wilde ik mijn oude versie herstellen, dat lukte niet. Links en rechts geïnformeerd, maar niemand kon mij vertellen wat er aan de hand was. Toen ben ik op jacht gegaan naar iemand die er een voor mij kon maken. Zelf had ik er door allerlei andere ‘dingen te doen’ weinig tijd voor, maar eerlijk en beter gezegd, ook geen zin in. Echter, de meeste bedrijven haakten af. Ook geen tijd of te simpel of ik wilde niet, vond het buitensporig duur. Uiteindelijk werd ik door het bedrijf ‘Keistoer Webdesign’ uit Budel, daar had ik een gesprek, in contact gebracht met de man die er nu een voor mij heeft gemaakt.

En vandaag is het dan zover. http://ellieschmitz.nl/

Ik ben er heel blij mee, ook al staat niet alle ‘oude’ content erop zoals ik het zou willen. In ieder geval is die wel bewaard gebleven, dat telt!

Zou het leuk vinden te lezen wat jullie ervan vinden.

https://www.keistoer.nl/

Vorig bericht
Weblog 2
Volgend bericht
De laatste

25 reacties. Plaats een nieuwe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan