Kunst

Weblog 1

Leven

‘Als de kat van huis is, dansen de muizen op tafel’

‘Creatieve mensen hebben geen rommel, creatieve mensen hebben overal ideeën liggen’

Aan bovenstaande spreekwoorden moet ik denken als ik jullie nieuwe blogpost wil toesturen. Weinig tekst, maar veel foto’s om te laten zien wat Man en ik vorige week in onze vakantie hebben gedaan. Jammer genoeg gaat het mis. Bij het publiceren dansen woord en beeld door elkaar. Geen gezicht. Kan dit niet versturen. De ‘oude’ blogpost ziet er ineens ook anders uit, vooral de geplaatste foto’s met bijschrift nemen veel plek in. Kan niet begrijpen hoe het tot zo’n rommeltje is gekomen, heb de hele week geen blog gezien.

Werk aan de winkel. Eerst eens kijken of het lukt dingen weer opnieuw in te stellen, zo niet moet het er dan eindelijk maar eens van komen een nieuwe website te (laten) maken. Het vergt waarschijnlijk wat tijd, maar ik probeer er snel weer te zijn. Hoop jullie dan ook weer te begroeten.

Vorig bericht
Dromen – 4
Volgend bericht
Weblog 2

2 reacties. Plaats een nieuwe

  • Lastig hoor, wanneer het niet gaat zoals je bedacht hebt. Weet niet of jij jezelf dat moet aanrekenen. Sinds de laatste uitgebreide update is er op mijn pagina veel veranderd. Foto's en een klein vakje voor kleine lettertjes zodat ik nauwelijks weet wat ik schrijf. En dan twee dagen later is alle s bij het oude. Toch weer een kwestie van je tijd nemen?

    Beantwoorden
  • Athy, gelukkig voor jou alles weer bij het oude, hier niet. Weer geprobeerd iets te posten, maar alles door elkaar gehusseld en de tekst onder de foto's helemaal uitgerekt 🙄

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan