Gastblog - Michiel Geurtse

Gastblog – Michiel Geurtse

Leven

Gastblog – Michiel Geurtse is het geworden uit meerdere berichten die heb ik gehad als reactie op mijn laatste blogpost. Heb je die nog niet gelezen? Dan kan dat hier nog.

MichielZiet en Michiel zag een stukje van Ellie. Dat vrouwen van Venus schijnen te komen. Dat mannen niet zien als er een vaas verplaatst is. Dankzij een por van Ellie, kwam ik op onderstaande column.

Vrouwen komen van Venus

Dat zeggen ze wel altijd. Vrouwen komen van Venus. Dat impliceert een zekere mate van schoonheid en onder zware druk van mijn vriendin, bevestig ik dat ook. Maar zij komen niet alleen van deze planeet. Neen. Zij komen van een kristallen bol! Vrouwen hebben een soort van telepathische gave. Zet twee vriendinnen bij elkaar, de een begint met een half woord de ander vult aan en het eindigt altijd met gejoel.

‘Ik heb twee kaartjes van…’
‘Neen, van die?’
‘Jaaa’
‘Neeeen’
‘Jaaaaaa’
‘Ieieieieieieieieieieieieie’

Geen idee waar ze naartoe gaat, maar haar vriendin weet het. Zo heeft een vrouw automatisch ook een hoog verwachtingspatroon van een man. Hoe werkt het brein van een man? In het algemeen niet, maar die paar met een werkend stel hersenen zitten vaak in de ‘ik-stand’.

‘Ik moet nog even eten koken’
‘Ik ga zo even voetbal kijken’
‘Ik wil nog even een blokje om’

Nou ja, bedenk zelf wat. De échte man voegt daar ook nog eens om de zoveel seconden ‘knappe-vrouwen-gedachten’ aan toe.
Ik zat laatst bij toneel en kreeg een app van mijn vriendin.

‘Lieverd, denk je aan de formulieren?’

Formulieren? Aan denken. Ja, ik denk er nu aan. Dus ik app terug:

‘Wat moet ik met formulieren?’
‘Dat je ze dit weekend naar mij meeneemt’

Een totaal raadsel voor mij! Naast mij vroeg een medespeelster wat er loos was. Ik vertelde haar dat ik een totaal cryptisch mailtje van mijn vriendin kreeg. Nu komt het meest wonderbaarlijke. Ik liet haar de app zien. Zij las het en in haar ogen zag ik dat zij de boodschap begreep! Vervolgens keek ze mij met een indringende blik aan en opeens begon het ook mij te dagen! Wonderbaarlijk!

Bleek dat mijn vriendin de vakantieboeken bedoelde die we een keer samen door zouden nemen. Dit hadden we drie weken geleden afgesproken. Drie weken lang dagen van ‘ik moet dit, ik moet dat’. Dat mijn medespeelster het wel begreep was omdat ik haar dit drie weken geleden verteld had. Verbluffend!

Dus vergeet Venus! Vrouwen leven in een speciale glazen bol en geen vent die daar ooit doorheen komt! Dus kom je thuis, kijken ze je verwachtingsvol aan? Dan hebben ze iets in hun mars. Maar dan niet van onze Mars.

 

Bewaren

Vorig bericht
Vrouwen van Venus – Mannen van Mars
Volgend bericht
Dromen – 4

9 reacties. Plaats een nieuwe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan