Vrouwen van Venus – Mannen van Mars

Leven

Wie mijn blog regelmatig bezoekt heeft waarschijnlijk ook mijn laatste post ‘Mannen van Mars – Vrouwen van Venus’ gelezen. Daarin vertel ik over een typische eigenschap van de man. De man die geen veranderingen ziet, ‘de nietsziende man’.

Op deze blogpost kwamen leuke reacties. Enkele heb ik zelfs van facebook gekopieerd en op mijn blog geplaatst. Die zijn zo hilarisch, die moeten bewaard blijven. Jullie hebben ze kunnen lezen. Maar ook via e-mail heb ik berichtjes gehad. Al lezende ben ik op het idee gekomen voor ‘Vrouwen van Venus – Mannen van Mars’.
Ik vraag mij af of vrouwen ook behept zijn met een of meerdere eigenschappen waar de man totaal niets van begrijpt. Kan er wel een paar bedenken, erover vertellen laat ik graag aan hem over. Als er iemand is die hier een stukje over wil schrijven, doen! Als gastblog post ik het dan.
           
Het mogen allerlei typische vrouwen-eigenschappen zijn die voor de man onbegrijpelijk zijn. Een kleine aanzet, mij door Y aangereikt, wil ik wel geven, ‘niets zeggen en er evengoed van uitgaan dat de man feilloos inschat hoe zij zich voelt én daar fantastisch op inspeelt.’
Wie?

Bewaren

Vorig bericht
Mannen van Mars – Vrouwen van Venus
Volgend bericht
Gastblog – Michiel Geurtse

4 reacties. Plaats een nieuwe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan