‘Flexibel

Leven

Evengoed alle voordeuren en auto’s gehoord. Ik heb toch oordoppen in?

Wars als ik ben van gebruiksaanwijzingen gewoon met de vinger erin geduwd, aan het ‘stokje’ gedraaid en klaar. Vanavond nog maar een keer proberen. Volgens gebruiksaanwijzing.
Tegen achten word ik wakker. Heb heerlijk geslapen. Toeval? Of is hier de gebruiksaanwijzing debet aan?
Ze zien eruit als ‘boompjes’ en zijn gemaakt van zacht materiaal
Eindelijk, het heeft lang geduurd voordat ik overstag ben gegaan.
Wil meteen douchen en het atelier in. Schrijven. Een idee waarover heb ik ook al. Het loopt anders. Kussens in de rug, eerst koffie en het ontbijt. Toch maar even het nieuws lezen. Dan snel kijken of er e-mail is. Nog iets leuks op facebook? Nog nieuwe lezers op mijn blog geweest? Misschien reacties?
Het is half 12 voordat ik in het atelier kom. Heb gerommeld in huis. Mijn rondje door de tuin gemaakt, gieter in de hand. Hier en daar planten die water nodig hebben, vooral die in een pot staan. De vogels gevoerd. Zaad in de silo en een nieuwe pot met pindakaas in het voederhuisje. Vers water in de bakken. Sam drinkt hier ook uit. Naar haar eigen waterbakje kijkt zij niet om, ook al wordt het water elke dag ververst. Meestal zit zij buiten op tafel erbij als ik de bakken schoonmaak en weer vul met water. Zodra ik mij omdraai drinkt zij ervan. Buiten drinken is blijkbaar lekkerder. Bij Sam zit het tussen de oren.
De dag begint anders dan de bedoeling was en deze blogpost gaat over iets anders dan de bedoeling was. Niets zo veranderlijk als een mens. Of ben ik misschien flexibel?

Bewaren

Vorig bericht
Overstag
Volgend bericht
Pechvogels

9 reacties. Plaats een nieuwe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan