Geboortedag

Zijn laatste verjaardag

Herinneringen
Vandaag is het 6 september, de geboortedag van mijn vader.
Zijn laatste verjaardag, hij werd 82, herinner ik mij als de dag van gisteren.
Mijn zus en ik, zijn kleinkinderen, schoondochter en schoonzoon, wij waren er allemaal. Vierden deze dag. Wat was hij trots die dag. Een foto werd gemaakt. Door zijn schoondochter en kleinkind ondersteund om overeind te kunnen blijven. Zus en ik op onze hurken voor hem. Op onze schouders zijn handen.
Zijn laatste verjaardag. Het leven eindigend. Hij wist het. Wij wisten het. Hij genoot, met glanzende ogen en rode konen van de prednison. Met z’n allen hebben wij van (o)pa’s laatste verjaardag genoten.

Bewaren

Vorig bericht
Foto’s 6
Volgend bericht
Angsthaas

19 reacties. Plaats een nieuwe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan