Geboortedag

Geboortedag

Herinneringen
Vandaag is de geboortedag van mijn vader. Als hij nog geleefd zou hebben zou hij 96 jaar zijn geworden. Hij is 82 geworden. Ieder jaar op 6 september vier ik zijn verjaardag. Dat doe ik met een tompouce. Voor mijn ouders was dat een traktatie. Die traditie heb ik voortgezet. Ook mijn zus doet dat. Wij bellen elkaar op de verjaardag van onze ouders. Dan praten wij over hen, halen herinneringen op. Dat zij zo genoten van hun kleinkinderen, van hun huis, de tuin, een eindje fietsen, van voetballen op televisie, een stukje Limburgse vlaai én van een tompouce.
Ik denk vaak aan mijn ouders. Maar op deze dag en op 6 januari, de geboortedag van mijn moeder, gedenk ik hen extra. Al is het door het eten van een tompouce.

Bewaren

Bewaren

Vorig bericht
Golden Delicious en Granny Smith
Volgend bericht
Tweehonderd

14 reacties. Plaats een nieuwe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan