Lezen Schrijven Schilderen

Schilderen, Schrijven, Taal

Dit zijn twee doeken waar ik een poos aan bezig ben geweest. Laag over laag, over laag. Het wilde voor mijn gevoel niet lukken. Maar de laatste dagen wist ik wat te doen. Zie hier het resultaat. Mixed media op 60 x 70 linnen.

  
 
Het doek op de tweede foto heeft mij in een paar dagen tijd al zoveel positieve reacties opgeleverd dat ik er graag nog zo een maak. Met nog enkele stukjes gescheurd linnen in de la en nog een klein doek op voorraad ben ik hier vandaag aan begonnen.
 Kranten, blogs en artikelen gelezen. Om te zien hoe andere mensen schrijven, daarvan nog iets leren en om inspiratie op te doen. Alle boeken van Henning Mankell, met uitzondering van zijn jeugdboeken, staan in mijn kast. Zowel de spannende boeken als zijn romans. Alles heb ik gelezen. Nu ben ik bezig in ‘Drijfzand’. Dit boek gaat over mensen. Hoe er geleefd is en nu geleefd wordt. Over leven en dood, over moed en angst. Hoe het is om te leven met een levensbedreigende ziekte. Mankell kreeg in januari 2014 de diagnose kanker.
  
En ook heb ik geschreven. Vooral ‘non-stops’ van tien minuten. 

Bewaren

Vorig bericht
Luikse markt
Volgend bericht
Spook in de badkamer

22 reacties. Plaats een nieuwe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan