(On)geloofwaardig

Schrijven

Ik was in de gelukkige omstandigheid dat ik het tweede ‘weggeef-boekje’ van Connie Harkema ‘(On)geloofwaardig’ (2009) mocht lezen. Wegens plaatsgebrek ruimt zij wat boeken op, maar heeft er graag een kort verslagje voor terug. 

Het boek heeft een prachtige cover. Het is een tekening van de hand van de auteur zelf. Vier korte verhalen die vertellen over verschillende soorten van ‘geloven’ zoals ‘bijgeloof’, ‘geloofwaardigheid’, ‘geloof in jezelf’ en ‘geloofsopvattingen’. De verhalen zijn geschreven in de vlotte en boeiende schrijfstijl van de auteur. Ook interessant is het laatste verhaal waarin allerlei wetenswaardigheden over de St. Janskerk in Gouda zijn verweven. 

In het boekje zijn nog eens 4 prachtige tekeningen van Connie Harkema opgenomen. Allen heel kleurrijk en relaterend aan het verhaal. Connie is naast auteur ook een groot kunstenares.

http://connieharkema.jouwweb.nl/  Boeken
http://connieharkema.exto.nl/         Kunst

Bewaren

Vorig bericht
Dagelijkse kost
Volgend bericht
‘Het’

6 reacties. Plaats een nieuwe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan