Lezen

Schrijven
Ik heb ‘Het Vergeten verhaal van een onwankelbare liefde in oorlogstijd’ van Anneloes Timmerije en Charles den Tex gelezen. Een heel mooi boek, aangrijpend. Het heeft grote indruk op mij gemaakt. Ik moet dit laten bezinken alvorens in een ander boek te beginnen.
Ben geen fan van oorlogsverhalen en moest er even inkomen, maar eenmaal ‘gepakt’ door dit verhaal liet het mij niet meer los. Het gaat over macht, strijd, avontuur, politiek, liefde, hoop, zorg voor elkaar en vriendschap. Je voelt het verdriet, de machteloosheid en de eenzaamheid van Lienke en Guus, de personen wiens verhaal wordt verteld. Alles wat een mens aan emotie kan voelen is in dit verhaal verweven.
Enige minpuntje, misschien ervaart een andere lezer het niet zo: voor mij was af en toe heel duidelijk of Anneloes of Charles had geschreven, dat vond ik jammer. Dat zij beiden goed kunnen schrijven staat buiten kijf! Lezen dit boek zou ik zeggen, het is het waard!

Bewaren

Vorig bericht
Zwart, harig en op hoge poten
Volgend bericht
De Mannen van het klusbedrijf

10 reacties. Reactie plaatsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu