Komt dit nog goed

Leven
Ik voel me futloos en dat past niet bij mij. Denk nooit meer te schilderen, lekker te eten, een mooi boek achter elkaar uit te lezen of met Man te fietsen. Over schrijven wil ik het niet eens hebben. Ik kan me niet voorstellen dat ik in de toekomst nog plezier beleef aan schrijven. Komt dit nog goed?
Al zeker een week of vier stoei ik met β€˜Griep’, die is stiekem ons huis binnen geslopen. Man is ook door β€˜Griep’ bezocht. Een dag of drie was hij ontzettend ziek. Sliep aan een stuk door, behalve als ik hem wakker maakte om een glas water te drinken. Op de vierde dag kwam hij uit bed, witjes en magerder dan voorheen, ging weer wat doen en op de vijfde dag fietste hij naar zijn werk alsof er niets aan de hand was geweest. Ik daarentegen sukkel behoorlijk. Dan weer koorts en hoesten, dan weer voel ik mij fitter en denk het ergste gehad te hebben. Na een paar uur stort ik weer in.
In zo een vlaag van opleving heb ik de afgelopen weken een paar blogs geschreven. Het kost mij nog veel moeite iets op papier te zetten, ook al dansen er zo nu en dan weer woorden in mijn hoofd. Misschien moet ik eerst mijn website eens aanpassen, dat wil ik al tijden. Al voordat ik ziek werd, maar vond toen andere dingen leuker om te doen. Juist, schilderen en schrijven.

Bewaren

Vorig bericht
Leukste dag
Volgend bericht
Van A naar Z door mijn leven

32 reacties. Plaats een nieuwe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan