GeÏsoleerd

Ziek

Leven

Ingepakt in de enige pyjama die ik heb, hang ik tegen de kussens. Een sjaal om mijn hals geknoopt, een omslagdoek over mijn schouders. Ik ben al een paar dagen ziek, ril dag en nacht. Mijn luchtwegen tarten mij. Een dik gezicht veroorzaakt door de bovenste, de onderste zorgen voor bulderende hoestbuien.

Als ik eerlijk ben heb ik het misschien wel aan mezelf te danken. Te vaak grenzen overschreden en dat laat mijn lichaam mij nu duidelijk merken. Ik heb geen energie om veel te doen, ook niet om te schrijven. Vandaar een kort stukje tekst en enkele foto’s waar ik blij en gelukkig van word. Misschien ook wel heel snel beter!
Het is mij niet gelukt de tekst bij de foto’s te plaatsen, dan maar op deze manier:
De eerste foto is op het strand in Noordwijk, de tweede op het strand in Egmond aan Zee en de derde op het strand in Bergen aan Zee.
Aan het beeldje van de dikke dame bewaar ik mooie herinneringen en de volgende foto noem ik ‘Stapper van ecoline’.
Dan volgen er twee ‘Vrolijk en blij’, de laatste foto is van het huwelijksfeest bij vrienden.
 
foto2
 
 
 
 
 

Bewaren

Vorig bericht
Het moet
Volgend bericht
Kriebels

24 reacties. Plaats een nieuwe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan