Dracena

Herinneringen

Onderstaand stukje heb ik geplaatst op https://120w.nl/
Thema van de week is ‘kamerplant’ 

https://120w.nl/2014/titel-dracena/

Bij verhuizing naar het huis waar ik voor het eerst in mijn leven alleen ga wonen, krijg ik een Dracena van de man waarvan ik net gescheiden ben. Jaren later Ieer ik mijn huidige man kennen en pendelen wij heen en weer tussen ‘mijn’ en ‘zijn’. De kamerplant neem ik mee, beu als ik die ben op mijn eigen vensterbank. Weggooien wil ik hem niet, doodgaan doet hij niet. Bij verhuizing naar dit huis moet de plant ook weer mee, maar dat wil ik niet. Het is een nieuw begin en de gever is al een paar jaar dood. Ik heb de Dracena in de tuin van mijn huis achtergelaten. Die tuin is een goede plek, daarvan ben ik overtuigd.

 

 

 

 

 

 

 Vorig bericht
Hokje Normaal
Volgend bericht
Maandag wasdag

20 reacties. Plaats een nieuwe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan