Kunst in huis

Test en vriendin en eten met vrienden

Leven
Soms is het lastig om een blog te schrijven. Niet dat ik geen inspiratie heb, die heb ik altijd en genoeg, maar het is meer een teveel aan voorvallen waarover ik wil vertellen. Neem nu vandaag.
Vroeg uit de veren. Om half zeven loopt de wekker af en daarvoor heeft Man mij al gewekt en gevraagd of ik koffie wil. Een overbodige vraag en dat weet hij, het is het eerste waar ik aan denk als de dag zich aandient. Daarna douchen. Ik eerst, dan hoef ik niet de tegels en de vloer af te drogen. Man heeft het zelf voorgesteld, hij wil wel opruimen zodat ik wat meer tijd heb om aan te kleden en andere dingen te doen die vrouwen moeten doen zo aan het begin van de dag.

Beneden staat het ontbijt ook al klaar. Anderhalf uur later is Vriendin er en gaan wij samen naar het ziekenhuis. Daar moet ik heen voor een test die veel energie kost en die veel benauwdheid kan geven. Ben nogal nerveus. Tijdens de test blijkt dat men het niet aandurft verder te gaan, ik kom er goed vanaf. Maar eigenlijk is het niet goed, om een of andere reden adem ik niet voldoende uit. Vrijdag het vervolg, een afspraak bij de longarts, dan hoor ik meer. 

Naar huis waar we in de tuin zitten en genieten van de koffie en de tijd die we hebben. Praten, heel veel praten. Toetsen ook, dat kan ik goed bij Vriendin. Dat betekent voor mij de bevestiging krijgen of ik wel of niet goed het dagelijkse leven aanga. Ieder mens zou iemand moeten hebben om te toetsen, ik geloof daar echt in, het houdt mij scherp. Me bewust worden van waar ik goed in ben, waar ik me (misschien onbewust) te druk over maak, waar mijn grenzen liggen en om nog zoveel meer redenen. Wij eten door Man zelfgemaakte soep waarna Vriendin naar huis gaat

En dan heb ik het nog niet gehad over de leuke post die in de bus lag, over andere Vriendin aan de telefoon, over allerlei dingen nog te doen vandaag. Ook niet over Sam die weer op muizenjacht is geweest en nu uitgeput en voldaan in haar mand ligt te slapen. En zo kan ik nog wel even doorgaan, maar dat is voor een volgende blog.
Vanavond eten met Vrienden!
Vorig bericht
Rafaël
Volgend bericht
Mini-vakantie

8 reacties. Plaats een nieuwe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan