Malaise Kunst in huis

Malaise

Leven

Ineens ben ik ziek, ronduit malaise is het. Het begon met een fikse migraine aanval, hondsberoerd was ik. Gelukkig is die aanval weer voorbij. Misschien is ‘ziek’ niet meer het juiste woord, maar wat het dan wel is kan ik niet goed uitleggen. Geen hoofdpijn meer, maar ik kan niet op mijn benen staan. Ben ontzettend slap, misselijk ook en in eten heb ik totaal geen zin, ik wil alleen maar slapen. Vandaag dus nog een ‘ziek-zijn-rust-dag’. Die heb je eigenlijk altijd wel een keer, lees het hier maar. 

Intussen gaan de dagen voorbij zonder lezen en schrijven, zonder iets te doen. Jammer ook voor Man. Gisteren heeft hij, na veel geregel, een vrije middag gehad. Allerlei klusjes zouden we samen doen, hij heeft alles alleen gedaan. Wel heb ik af en toe eens even gekeken, maar me verder nergens mee bemoeid. Man heeft plantjes in potten gezet, de stoep geveegd, schilderijtjes opgehangen en boodschappen in huis gehaald. Vooral lekkere dingen om mijn eetlust weer te prikkelen, tot nu toe zonder resultaat, maar het voelt in elk geval niet meer als  malaise
Vorig bericht
Buren en bouwvakkers
Volgend bericht
Open-deur-dag

15 reacties. Plaats een nieuwe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan