Huizenjacht - 4

Huizenjacht 4

Leven

Wat kan een mens onrustig worden. Dat is bij mij de laatste dagen het geval. Het is hectisch, er gebeurt het een en ander. Aan het schrijven van een blog ben ik nauwelijks toegekomen. Zoals jullie weten zijn Man en ik op huizenjacht. Sinds mijn blog ‘Huizenjacht 3’, daarin vertelde ik over een bepaald huis, heb ik dat huis nog tweemaal bezichtigd. Op donderdag met iemand die verstand van zaken heeft en ook nog ’n keer met Man erbij.

In het weekend hebben wij dus weer huiswerk gedaan. Met vrienden overlegd over veranderingen die we willen realiseren en we hebben nog eens gerekend en berekend. Er komt heel wat bij kijken. Maar ik heb nog meer gedaan. Op vrijdag geluncht met een vriendin. Een aantal weken hebben we elkaar niet gezien. Er is veel om over bij te praten. Het is fijn om samen tijd te hebben en ons met lekker eten te laten verwennen. Op de lunchkaart deze leuke tekst te lezen:

Bladeren
Plassen
Natte
Jassen
Bruin
Voor
Groen
Nieuw
Seizoen
Man en ik gaan op bezoek bij vrienden. Door drukte met het gezin, werk en studie hebben wij hen ook al een poosje niet gezien. Gelukkig is er telefoon en e-mail zodat we niet helemaal van contact verstoken zijn geweest.
De tweede bezichtiging met Man is op zaterdag. Daarna hebben we boodschappen gedaan. Zondag hebben we gasten aan tafel. Tijdens onze tocht door de winkel gaat de boodschappenlijst in de afvalbak. We besluiten ter plekke geen warme maaltijd te maken. We openen het ‘samenzijn’ met chocolade bollen, pure chocola en heel veel slagroom. Zeker zo lekker als de beroemde bol uit Den Bosch. 
Daarna komt er soep op tafel en dan een bord met kazen.
We genieten van het lekkere eten en hebben plezier. Als ’s avonds iedereen huiswaarts is hebben Man en ik een voldaan gevoel.
Wat betreft de huizenjacht blijft het spannend. 
Wordt vervolgd.
Vorig bericht
Uitstapje
Volgend bericht
Huizenjacht 5

8 reacties. Plaats een nieuwe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan