Kunst

Huizenjacht 3

Leven

Wij hebben huiswerk te doen. De tafel bezaaid met paperassen, de brochure met plattegrond en foto’s ligt erbij. We passen en meten, denken aan een extra ruimte op zolder en maken een lijst van wat er veranderd moet worden. We leggen vloeren, we huren een stukadoor in, we kopen kranen, gipsplaten, verf en latex, we rekenen en berekenen. Leuk en spannend. Hoe pakken we dit aan?  We bellen mensen die er iets vanaf weten, die kunnen helpen. We zijn een beetje nerveus. Is dit het dan echt? Het is wel duidelijk waar wij mee bezig zijn. Na de bezichtiging van het huis, gisteren, kunnen wij aan niets anders meer denken. 

Het huis heeft iets wat ons raakt, het is eenvoudig en al wat ouder. De locatie spreekt ons aan, het staat in een straat met veel groen, aan het eind ervan loop je een natuurgebied in. Beneden is er ruimte genoeg, boven op zolder zal er een kamer gecreëerd moeten worden. Of zullen we buiten in de tuin een tuinhuis plaatsen als muziekruimte voor Man of als atelierruimte voor mij? Er is een grote tuin, plaats genoeg. We denken dat dit wel eens de plek kan zijn waar we voor lange tijd willen wonen. Volgende week een tweede bezichtiging. Dan gaat er iemand mee die verstand van zaken heeft.
                                                                
Vorig bericht
Huizenjacht 2
Volgend bericht
Uitstapje

14 reacties. Plaats een nieuwe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan