Foto’s

Herinneringen
In een doos vind ik een foto uit mijn kindertijd en besef weer eens dat het leven doordendert. Al zoveel jaren met herinneringen. Tijd om het fotoalbum van mijn jeugd nog eens door te bladeren. 
 
Foto
Kleuterklas

Vijf jaar ben ik en zit in de kleuterklas (in mijn kindertijd werd het de ‘bewaarschool’ genoemd). Voor de foto moest er worden geposeerd. Schilderen vond ik toen al leuk en vind ik nog steeds heerlijk om te doen.

Eerste Communie
Eerste Communie
Hier ben ik zeven jaar, zit in de eerste klas en doe de eerste communie. De fotograaf was niet blij met de weerborstel en heeft brillantine in het haar gedaan. Wat zou beter zijn geweest, een weerborstel of het haar zo scheef op mijn voorhoofd geplakt?
Eerste Communie
Eerste Communie

Bij thuiskomst uit de kerk is de foto met mijn zussen en broer gemaakt, een van de weinige foto’s waar we met vieren op staan. Een beetje boos kijken we, maar dat komt door de zon, die schijnt recht in het gezicht.

Foto lagere school
Met Vriendin
Samen met Vriendin, we zijn in hetzelfde dorp opgegroeid. Op deze foto zijn we 10 jaar en zitten in de vierde klas. We zien elkaar nog steeds. Met bril ben ik, een vlindermontuur draag ik ook nog steeds.
Handbalteam
Kampioen zaalhandbal
Jarenlang heb ik gehandbald. Een balspel was een van mijn favoriete hobby’s. Deze foto is gemaakt toen ik 12 of 13 jaar oud was en met dit team zaalhandbal kampioen werd. Met de bal in handen ben ik, de keepster.
Carnaval
Carnaval 1968

Hier ben ik 16 jaar oud en vier carnaval. De jongeman rechts van mij is mijn eerste vriendje.

Wordt vervolgd.
Vorig bericht
Wereldhuis 1
Volgend bericht
Huizenjacht 2

10 reacties. Plaats een nieuwe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan