Herinneringen aan mijn moeder

Wereldhuis 1

Leven

Gisteren met Man de kringloopwinkel bezocht. Van winkel kun je eigenlijk niet spreken, het is meer een groot warenhuis, gevestigd in een oud schoolgebouw. 
Een groot en mooi gebouw hergebruikt en in dit geval voor een goed doel. De opbrengst wordt besteed aan scholen en gezinnen in landen waar armoede heerst. We gaan op zoek naar een houten voet voor een lampenkap. 
Man en ik hebben afgesproken op die voet te focussen, niet op andere dingen. Moeilijk. Dat lukt een poos, maar uiteindelijk kopen we toch nog een paar snuisterijen. Met kerst in aantocht een kerstman zittend op een bal, zelfs een kaarsje kan erin. Ook nog een hanger voor in de boom.
We hebben mooie dingen gezien, er was genoeg wat we hadden kunnen kopen. Niet dat Man en ik zo hebberig zijn, maar we houden van gebruikte spullen en vinden het leuk ernaar op zoek te gaan. 
Bij thuiskomst ook nog een pakketje bij de post. Afgelopen week is er al twee keer een pakket met boeken bezorgd, ik verwachtte niets meer. Maar een tijdje geleden heb ik een petitie van de dierenbescherming ondertekend en als dank krijg ik een zadeldekje. 
Heb het vandaag meteen in gebruik genomen. Gestreept, gebloemd of geblokt, zelden is er bij terugkomst bij de fiets nog een zadeldek te bespeuren. Dus nu kijk ik ernaar bij het opstappen, kijk ernaar bij het afstappen en prop het dan in mijn tas. Dit zadeldek zal ik niet meer zo snel kwijtraken.
Vorig bericht
Bezigheden 2
Volgend bericht
Foto’s

11 reacties. Plaats een nieuwe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan