Interview

Liebster Award

Leven, Schilderen, Schrijven
Blij verrast ben ik dat Mieke Schepens mij deze Liebster Award heeft toegekend. Het is een Award die in het leven is geroepen om blogs onder de aandacht te brengen. De bedoeling is dat je, op je blog, 11 vragen beantwoordt zodat de lezers je beter leren kennen.
Ik geef deze Liebster Award nu door aan andere bloggers om ook hen in de spotlight te zetten!
1.Wat doe je in het dagelijkse leven behalve bloggen?
Ik lees en schilder heel graag. Schrijven is voor mij ‘praten met woorden’ en schilderen is voor mij ‘praten met kleuren’. Beide geven mij enorm veel rust. Dan speel ik een avond per week nog bridge in een clubje van 6 vrouwen. Verder vind ik het heerlijk om met mijn man naar de film te gaan, een serie op dvd te bekijken en muziek te beluisteren. Een cryptogram of ander woordspel is ook een van mijn favoriete bezigheden.
2. Welke plek zou je graag eens willen bezoeken?
Steden als Rome en Barcelona heb ik, helaas, nog niet gezien. De Scandinavische streken trekken mij ook.
3. Wie of wat is je grootste inspiratie?
De grootste inspiratie is het leven zelf. Daarnaast is mijn man een grote bron van stimulans in de dingen die ik het liefst doe: schilderen, lezen en schrijven.
4. Waarom ben je een weblog gestart?
Ik schrijf graag en wil mijn blogs publiceren en dat kan het beste op een weblog.
5. Wat is de grootste trots in je leven?
Mijn man en degene die ik nu ben. Alles wat ik heb opgebouwd heb ik op eigen kracht verworven, daar ben ik trots op.
6. Waar geniet jij het meest van?
Ik geniet heel erg van lezen en schrijven, van schilderen, kunst, muziek, samen even op de fiets, de tuin, koken en eten met vrienden, van thuis-zijn en samen rommelen in huis.
7. Is er iets wat je al heel lang had willen doen, maar dat er nog altijd niet van is gekomen?
Ik heb jaren rondgelopen met het idee om te gaan schrijven en schilderen. Toch pakte ik het niet op, durfde het niet. Bedacht dat ik het niet zou kunnen, had geen zelfvertrouwen om juist die dingen te doen. Nu is dat over, heb het opgepakt. Dus neen, er is niets meer wat ik al lang wil doen, maar dat er nog niet van is gekomen.
8. Waarvoor kunnen ze je ’s nachts wakker maken?
Ik houd van hartige kleine hapjes, van tapas, van sushi. Dat zou ik ’s nachts wel lusten en erna een lekker sterk kopje espresso.
9. Op welk zelfgemaakt item ben je het meest trots?
Op een paar zelf beschilderde doeken.
10. Wat vind je echt onwijs irritant?
Ik kan heel boos worden over onrecht, leugens, respectloosheid.
11. Wat zijn jouw plannen voor morgen?
Nog meer lezen, schrijven en schilderen. En vooral ook genieten van het leven zoals het op mijn pad komt. En dat laatste geldt natuurlijk voor iedere dag.
Ik geef deze Liebster Award door aan de hierna genoemde bloggers en ben benieuwd naar hun antwoorden:
Vorig bericht
De ‘ruggendokter’
Volgend bericht
Bezigheden 1

6 reacties. Plaats een nieuwe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan