Recensie

Recensie ‘Glashard’ Corine Hartman

Taal
Het tweede deel van de Jessica Haider serie van Corine Hartman, ‘Glashard’, is niet meer weg te leggen als je er eenmaal in begint. Het verhaal zit als een dijk in elkaar en is met zo’n vaart en zo boeiend geschreven dat je door wilt lezen. Je wilt weten hoe het verdergaat. Humor, seks, geweld, actie, alles komt aan bod. En ondanks de onconventionele manier van werken en het snuiven van coke komt Jessica toch over als een sympathiek figuur. Een grote verdienste van Corine Hartman’s schrijfstijl.

Geen losse eindjes, maar de officiële toelating van Jessica tot Saligia, doet je sterk verlangen naar deel 3, ‘Zielloos’. Je wilt weten hoe het verder gaat met haar, wat haar volgende opdracht wordt. Ik zou zeggen: kom maar op met dat derde deel.

 

Vorig bericht
Engelbewaarder
Volgend bericht
Ochtendmis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan