Recensie ‘Bloedlijn’ Corine Hartman

Leven, Taal

Na alle andere thrillers van Corine Hartman weet ze mij nu met ‘Bloedlijn’ volledig te verrassen. Ik ben in meer dan één opzicht blij met dit boek: niet enkel blij met weer een nieuw boek, maar er staat ons ook nog een hele reeks te wachten met Jessy in de hoofdrol. Een personage dat een tijdlang met ons, lezers, meegaat!


Hier mijn recensie
Dit verhaal is vlot, meeslepend, eigentijds en heeft zeer rauwe randjes. Het is bijzonder spannend en die spanning is er steeds, die verslapt geen moment. Het verhaal zakt nergens in en niets is wat het lijkt. Als dan op het einde alle lijntjes bij elkaar komen, denk je dat het dat is. Helemaal mis gedacht, het laatste hoofdstuk zet je weer volledig op scherp. Ik was wéér compleet verrast, verbijsterd misschien wel! Er zijn maar weinig auteurs die mij zo in de ban van hun verhaal houden, Corine Hartman is er met dit boek zeker in geslaagd. Zij heeft zichzelf overtroffen. Een zeer volwassen auteur die niet meer weg te denken valt in de rij van de beste thrillerauteurs! En zo is het!Trouwens, als de laatste bladzijde is gelezen vraag je je af hoe het verder gaat met Jessy en liefst zo snel mogelijk! Ook daar heeft Corine aan gedacht. 

Volgend bericht
Recensie ‘De Teruggekeerden’ van Jason Mott

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan